Anton13 Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Witam Nie dawno wymieniłem obręcz na alexrims dp 20 29" Pojeździłem miesiąc i koło było już dobrze scentrowane a wiec oddałem do serwisu odebrałem kilka dni temu i odrazu kilka godzin jazdy na jednym kole i takie różne wygibasy (Stunt) Czy jest Możliwe że po dobrym wycentrowaniu praktycznie nowa obręcz złapała bicie? Skakać nie skacze jeśli już to krawężnik powoli i ostrożnie
Mod Team Puklus Napisano 21 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2015 To zależy od kilku czynników: - kto w oryginale zaplatał koło - kto je poprawiał - ile ważysz i jak bardzo szalałeś. Nie ważne czy koło jest nowe czy ma 3 dekady. Jak zaplatał to ktoś doświadczony, na pewno koło by sie nie pokrzywiło bardzo. Ile tego bicia jest?
Anton13 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Koło przeplatał serwisant centrował też on Tzn jedna i ta sama osoba,waże ok. 80kg. Z skali od 1-10 to raczej 6 w maksymalnym odchyleniu tak na oko 5mm, dodam że tego dnia jeździłem z 5-6h
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.