djlolek Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Witam, posiadam kross hexagon x5 z 2013 roku jadą szybką rowerem słyszę tykanie w korbach. Na postoju jak ruszam jednym pedałem to rusza się też drugi strony widać luzy w suporcie. Mam pytanie czy mam do wymiany cały suport, czy też można to jakość przykręcić. Jaki suport kupić do tego roweru fabryczny jest o nazwie Buchel. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djlolek Napisano 24 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 co ? nikt nie umie odpowiedzieć na pytanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Spróbuj przykrecic, jezeli masz wszystko dobrze przykrecone to suport do wymiany. Jak dla mnie czulbys wczesniej ze sa az takie luzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.