bos_kg Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Cześć wszystkim jestem nowy na tym forum nie znalazłem na forum odpowiedzi na swe pytanie o oklejaniu roweru folią sporo czytałem a czy oklejenie taśmą choć by izolacyjną jest warte narzazie na malowanie czy folię brak pln stąd pomysł z taśmą warte oklejanie taśmą całego roweru
sephiroot Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Z powodu braku nawiasu w temacie moderacja i tak ten wątek usunie. Ale! Nic a nic nie zrozumiałem w czym problem. Przecinki i kropki to zuo!
phoe Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Kup folie przeźroczysta w firmie co robi reklamy, okleja samochody itp + nóż do tapet taki za 2zł w markecie i jedziesz z folia, proste i skuteczne sam parę dni temu taki zabieg zrobiłem dolnej rury w Anthem.
Mod Team Odi Napisano 21 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 21 Czerwca 2015 Przełóż ten bełkot na język polski i napisz ponownie zgodnie z regulaminem. Temat usunięty. Powód:- pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu.Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.