Anon Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 Witam Mam 15 lat 168cm wzrostu i 50 kg wagi, szukam lekkiego i zwrotnego fulla do lekkiego dh/fr na uzywany rower moge wydac 4k zl a na nowy 6,5k Jakie modele polecacie?
Gość HydraulicznyCyborg Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 Jakiego lekkiego fr dh?gdzie? Z krawężnika? Na asfalcie? Czy w górach?
Anon Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Napisano 20 Czerwca 2015 na razie kieleckie trasy za 1-2 lata gory, bike parki
beskid Napisano 21 Czerwca 2015 Napisano 21 Czerwca 2015 Używkę to sam powinieneś gdzieś w okolicy poszukać bo to trzeba dokładnie obejrzeć. Z nowych masz trochę za mały budżet chociaż jest już blisko jakiegoś sprzętu w stylu Traila. Problem też w tym, że jest kiepski wybór z racji terminu zakupu. Może dozbierać kasy i spróbować na następny sezon.
Anon Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Ja myslalem nad uzywanym scottem voltage fr a nowy to wish park
Beginer80 Napisano 12 Lipca 2015 Napisano 12 Lipca 2015 Witam Mam pare pytań... Jak widać po nicku jestem nowy.. Moim celem jest dh ( wiem że kupienie takiego sprzetu za 4 k tor raczej dowcip.... wiem kask i cala reszta kosztuje , wyjazdy kosztuja... dentystą sie nie martwie ) Chodzi mi o to żeby znaleźć sprzet na początek (jak sie rozpieprzy żeby zbytnio nie płakać) budżet 5500 PLN ..... "najpierw nauczyć się chodzić by móc potem latać" Pytanie czy szukać konkretnego modelu ? Nowy czy używka ? (używka w ostateczności) Nowy ze sklepu czy składak? Jestem ze Śląska wiec jakis link do trasy dla poczatkujacyh tez by sie przydał Za odpowiedz z góry dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.