ostryy111 Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 Cześć!Jako, że pytałem na czacie, nei uzyskałem odpowiedzi, zamieściłem temat tutaj, jeśli jest to zły dział, prosze o przeniesienie:)Będę zmiieniał maszynkę, stara nie będzie mi potrzebna, i chciałbym zapytać ile będę mógł za nią wziąć Rowerek jest na bazie Treka 3900, rozmiar 21 cali. Z starego roweru, a więc podstawowe zostało koło przednie, hamulce, stery, korba, suport, przerzutka przednia, sztyca i rama oczywiście:) Nowe: Amortyzator: Suntour Raidon X3, powietrzny z manetką na kierownicy, około 3 letni, mało uzywany od tamtego czasu|Przerzutka tył: Shimano SLX shadowKaseta + łańcuch: Shimano LX jeśli się nie mylę, ewentualnie Deore, zmieniane na końcu tamtego roku ,a więc przejechane może z 500 km. Siodełko: Selle italia Q-bik FlowKierownica: jakaś lekka prostaChwyty: Piankowe Boblight, niebieskieManetki: Shimano deore 3x9Klamki: Avid Fr-5Pedały: Wellgo M20Opony: Kenda Karma 2.0Mostek również zmieniony na coś... Zdjęcie: Chyba tyle. Rowerek nie jest zajechany, stan bym ocenił na dobry + , bo rama jest miejscami zarysowana. Chodzi mi mniej więcej o cene, jak myślicie?
okiloki Napisano 20 Czerwca 2015 Napisano 20 Czerwca 2015 Myślę, że cena oscylująca koło 1500zł nie byłaby błędem
ostryy111 Napisano 21 Czerwca 2015 Autor Napisano 21 Czerwca 2015 Dzięki, widzę, że dość duża rozpiętość Ktoś jeszcze ma coś do dodania?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.