uslugifoto Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Witam, jednak oddałem awaryjne Elixiry 7 i chcę czegoś ze stajni Shimano. Pokazały się już nowe M8000, ale zastanawiam się czy warto dopłacić 250 zł? Jeżdżę maratony i takie tam trasy bez jakichś specjalnych zjazdów. Co prawda od czasu do czasu zdarza mi się zjechać z jakiejś większej górki, ale to raczej epizody. Szukam czegoś pewnego i prostego w eksploatacji. Oczywiście M8000 to nowość, ale pewnie za rok, dwa będzie obcykany. Możecie mi coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HydraulicznyCyborg Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Bierz slx m675. Wystarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Bierz slx m675. Wystarczą Udało mi się kupić na allegro nowe XT M785 za 275 zł - 20 zł za kody z Biedronki. Za 510 zł P + T uznałem że takiej okazji nie przepuszczę Wersja z radiatorem. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez uslugifoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Możemy podpowiedzieć że masz marne szanse dostać od kogoś informacje na temat nowego produktu. Chyba że zaufasz gdybniom i cmokaniom jakie są fantastyczne - na oblukanych przez kogoś zdjęciach z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uslugifoto Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Możemy podpowiedzieć że masz marne szanse dostać od kogoś informacje na temat nowego produktu. Chyba że zaufasz gdybniom i cmokaniom jakie są fantastyczne - na oblukanych przez kogoś zdjęciach z netu. Dlatego właśnie nie ryzykowałem, Poza tym nie wiem czy chciałem dokładać prawie 300 zł za komplet, tym bardziej że kupowałem dwa komplety, do dwóch rowerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi