skjaatel Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Siemka! Do ukończenia projektu potrzebna mi kierownica o parametrach: szerokość: 720 minimum wysokość: 12-25mm backsweep: 12-20st mocowanie: 31,8mm kolor: czarny, minimum napisów najlepiej cena: do 200zł Możliwe Panowie i Panie? Amoeba Scud - płaska OnOne - wąska Ritchey - wąska ideałem wydaje się Answer 20/20, tyle, że węgiel i cena Przemknął mi gdzieś podobny Genesis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Kłaniam, W temacie Gienkowej zgłoś się do Lorda Kazafazona. Jego siatka przemytniczo-szpiegowska może się okazac opcją. Co sie tyczy On-One Fleegle to czy naprawdę 717mm tak bardzo Cie zaboli? Szczególnie biorąc pod uwage cenę 5 lub 10 funtów... Pogadaj z Prezesem Anarchiuszem. Może jeszcze nie pozbył sie swojej i zechciałby się podzielić. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Pomyliłem się z Fleegle, dostępne są jedynie 25,4 - w tym jest problem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 A co tak przekreślajacego jest w mostku 25.4? Przejechałem na takim Karpatkę, 2 razy Snowdon, Helvellyn, połowe Walii Środkowej, lokalnych popiardułek nie liczę... Tymbardziej, że jak mi się zdawa to do Konia chyba kombinujesz. A to nie będzie sprzęt do 3 metrowych dropów... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Po prostu nie podobają mi się kiery 25,4 i tyle. Nie namówisz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 20 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Nie-no spoko. Mi się nie podobają laski z małymi cyckami. Też nie namówisz Do 2 stówek bedzie ciężko coś do-rzeczy zaproponować, gdyz wszystkie kiery o dużym gięciu kapitalizuja fakt, że sa już alt-barami i kosztują słono. Figiel to w sumie jedyna, budżetowa opcja, no ale aktualnie brak w wersji 31.8... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.