Zimoo Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam tak jak w temacie moj pike puszcza powietrze. Jest to spowodowane przez sprzezyne powietrzna. Gdzie moge takowa dostac badz jak ja naprawic? Puszcza na laczeniu tlumika z wentylkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 W sprężynie wymienia sie uszczelki, trzeba nabyć odpowiedni zestaw, ok 60-100zł za komplet. Puszcza na laczeniu tlumika z wentylkiem Czyli gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 A skad wiesz ze tam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) bo pompujac slysze ze tam ucieka, pozatym ruszaja mi sie te 2 elementy w rekach Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Zimoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 No tak moze być, bo sa one zaprasowane. Masz 2 opcje, postarać sie to zakleić jakimś epoxydem ,lub wymienić cały trzpień z tłokiem na górze. To kosztuje ok 100zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 (edytowane) a gdzie moge znalezc taki trzpien? ew. czy epoxyd da rade szczelnie i na dlugo to zamknac Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Zimoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Zamówić w harfie, o ile łaskawie zechcą zrobić cokolwiek, albo podejść do w miarę dobrego sklepu rowerowego, oni spokojnie zamówią. Możesz tez szukać po internetowych sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zimoo Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 rozumiem, a jak dokladnie to sie nazywa? zebym wiedzial czego mam szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Szczerze powiedziawszy nie wiem, to cała sprężyna praktycznie. Shaft sprężyny, tłok z trzpieniem. Z tego co wiem, to co kraj to obyczaj, każdy na to inaczej mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi