Skocz do zawartości

[sklep] Rowery Specialized Crave - na żywo w sklepie

benius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poszukuje sklepu (najlepiej Wawa) zeby na zywo sie przymierzyc do ramy wyzej wymienionego roweru.

Napisalem do sklepu airbike, ktory jest dilerem SPeca i Pan odpisal ze w calej Wawie nie maja ani jednego Crave.

Czyli moge zamowic bez mierzenia w totalne ciemno hehe

nie mam kolegow ktorzy maja ten rower, ale spodziewalem sie ze w XXI wieku, sklep ma chopciaz jeden egzemplarz.

Wiecie cos o sklepach, ktore maja taki rower?
dzieki

Tomek

Serio nie ma sklepu w Polsce, ktory ma choc jednego Crave'a ?

chodzi mi o rozmiar i geometrie ramy, sprzet jest w tym momencie mniej istotny

napisalem mejla na adres pl@specialized.com, ktory jest podany na stronie spec jako polski dystrybutor i mejl wrocil bo zly adres

to sa jakies jaja i ciekawe czy head office wie ze polski rynek jest tak obslugiwany

T

dzieki za namiar na twomarka

nie dzwonilem, ale z rozmiarow Crave nie ma L ramy, tylko M i XL i to tez na zamowienie, tak że nędza.

Przed chwila pytalem w jedenym sklpeie w Londynie i tez nie maja Crave, same Rockhoppery, wiec to jakas globalna posucha na Crave:)

witam

zapytalem pana z airbike co mi radzi zrobic jak chcesz sie przynierzyc do Crave, po tym jak mi odpowiedzial ze nie maja ich na stanie, to w ogole sie nie odezwal

jakas zenada z ta dystrybucja Speca

T

Ja kiedys probowalem kupic buty speca ktore sobie wymarzylem, to praktycznie nie bylo wykonalne w Polsce, poinformowano mnie ze moze po sezone.

Generalnie mozesz cos kupic tylko  za posrednictwem kilku dystrybutorow w Polsce, spec sie nie bawi w drobne sklep rowerowe i z dostepnoscia jest kiepsko.

To co się pojawia ciekawego na allegro to jedynie rzeczy glownie z USA sprowadzane lub uzywane.

Z tego co spojrzalem np. airbike nie moze sprzedawac tych rzeczy na allegro z pewnoscia cena moglaby byc nizsza i dostepnosc lepsza (mogliby wystawiac i sprowadzac).

Zapetla sie to wszystko z taka polityka.

Witam,

zrobilem test. Wyslalem tego samego mejla do 10 sklepow ze strony Speca.

Airbikowi dalem spokoj bo Pan sie nie wykazal.

Pan z Twomarka odpisal ze maja Stumpie i Rockhoppery, ale nie Crave.

Powiedzial ze czas zamowienia Crave to 5 dni, wiec jest jakies swiatelko w tunelu, tylko musze sie przymierzyc i pojechac na Slask, jesli poziom depseracji wzrosnie:)

Pan ze sklepu z walbrzycha napisal ze ma Crave w rozmiarze M, wiec jak ktos chetny to podam namiar.

Inne sklepy na razie milcza

T

Sam patrzylem na crave w wawie wiec juz mowie jak jest. A aribike co sam zauwazyles nic nie ma i nie specjalnie sa zainteresowani sprzedaza rowerów...chyba za mlo pro model :)

Rozmawialem z wkreceni.pl sklep na wilanowie i tam pan powiedzial ze stoja crave m i l ale nie wiem ktore wersje (dzownilem z tydzien temu). Zadzwon dopytaj, maja drugi sklel na targówku tam nie dzwonilem.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...