benius Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Witam poszukuje sklepu (najlepiej Wawa) zeby na zywo sie przymierzyc do ramy wyzej wymienionego roweru. Napisalem do sklepu airbike, ktory jest dilerem SPeca i Pan odpisal ze w calej Wawie nie maja ani jednego Crave. Czyli moge zamowic bez mierzenia w totalne ciemno hehe nie mam kolegow ktorzy maja ten rower, ale spodziewalem sie ze w XXI wieku, sklep ma chopciaz jeden egzemplarz. Wiecie cos o sklepach, ktore maja taki rower?dzieki Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Napisz do Speca w USA, jak to możliwe, że nie możesz przymierzyć roweru, a musisz kupować w ciemno, reakcja powinna być szybka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Serio nie ma sklepu w Polsce, ktory ma choc jednego Crave'a ? chodzi mi o rozmiar i geometrie ramy, sprzet jest w tym momencie mniej istotny napisalem mejla na adres pl@specialized.com, ktory jest podany na stronie spec jako polski dystrybutor i mejl wrocil bo zly adres to sa jakies jaja i ciekawe czy head office wie ze polski rynek jest tak obslugiwany T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ja nie żartuję, pisz do USA, odpowiedź powinna być szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ale to jest typowe dla tej firmy: są modele (często standardowe, a nie żadne wydumki), których nie ma (i nie będzie) w całej Polsce. Wiem, bo sam szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 jestem teraz w UK wiec chyba kupie tutaj! nawet za darmo mi go moga wyslac do Polski, my to chyba rzeczywiscie jestesmy za murzynami nie 100 ale 200 lat T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Po pierwsze nie wszystkie modele są sprzedawane na wszystkich rynkach - takie info można znaleźć na stronie Speca, po drugie dystrybucja to sprawka Czechów ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Moze napisz do AirBike, ale oni też z Czech sprowadzają moze cos podopwiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Przecież już z nimi rozmawiał (o czym napisał w 1 poście), więc o czym piszesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 No tak przegapilem/nie doczytalem. Jak juz AirBike nie ma to moze Rowmix ale to w Krakowie (moze warto zapytac). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 dzieki za namiar trche daleko do Krakowa, ale sprawdze u nich i wyeglada na to ze cos jest, tak slabo sortowalnej strony dawno nie widzialem zaznaczylem dostepne i wyglada na to ze jest niezle, Warszawa sie nie popisala http://www.rowmix.com.pl/50-specialized#/dostepnosc-w_magazynie/stan_-nowe/cena-3276-45999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek14 Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Czy sądzisz, że wszystkie rowery zaznaczone "w magazynie" są w Krakowie? Jeśli tak, to jesteś w dużym błędzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 no fakt nie dzwonilem na stronie airbike jest napisane ze sa na zamowienie przynajmniej T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Twomark szczyci się flagowym salonem Speca, możesz ich sprawdzić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 dzieki za namiar na twomarka nie dzwonilem, ale z rozmiarow Crave nie ma L ramy, tylko M i XL i to tez na zamowienie, tak że nędza. Przed chwila pytalem w jedenym sklpeie w Londynie i tez nie maja Crave, same Rockhoppery, wiec to jakas globalna posucha na Crave:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 20 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 witam zapytalem pana z airbike co mi radzi zrobic jak chcesz sie przynierzyc do Crave, po tym jak mi odpowiedzial ze nie maja ich na stanie, to w ogole sie nie odezwal jakas zenada z ta dystrybucja Speca T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daczkes Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Jak chcesz sie do crave'a przymierzyc to moge Ci udostepnoc swojego experta xxl. Tylko ze lubelskie. Wiec gdybys gdzies byl w okolicy to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 witam zapytalem pana z airbike co mi radzi zrobic jak chcesz sie przynierzyc do Crave, po tym jak mi odpowiedzial ze nie maja ich na stanie, to w ogole sie nie odezwal jakas zenada z ta dystrybucja Speca T Ja kiedys probowalem kupic buty speca ktore sobie wymarzylem, to praktycznie nie bylo wykonalne w Polsce, poinformowano mnie ze moze po sezone. Generalnie mozesz cos kupic tylko za posrednictwem kilku dystrybutorow w Polsce, spec sie nie bawi w drobne sklep rowerowe i z dostepnoscia jest kiepsko. To co się pojawia ciekawego na allegro to jedynie rzeczy glownie z USA sprowadzane lub uzywane. Z tego co spojrzalem np. airbike nie moze sprzedawac tych rzeczy na allegro z pewnoscia cena moglaby byc nizsza i dostepnosc lepsza (mogliby wystawiac i sprowadzac). Zapetla sie to wszystko z taka polityka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 22 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Witam, zrobilem test. Wyslalem tego samego mejla do 10 sklepow ze strony Speca. Airbikowi dalem spokoj bo Pan sie nie wykazal. Pan z Twomarka odpisal ze maja Stumpie i Rockhoppery, ale nie Crave. Powiedzial ze czas zamowienia Crave to 5 dni, wiec jest jakies swiatelko w tunelu, tylko musze sie przymierzyc i pojechac na Slask, jesli poziom depseracji wzrosnie:) Pan ze sklepu z walbrzycha napisal ze ma Crave w rozmiarze M, wiec jak ktos chetny to podam namiar. Inne sklepy na razie milcza T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glowackp Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Sam patrzylem na crave w wawie wiec juz mowie jak jest. A aribike co sam zauwazyles nic nie ma i nie specjalnie sa zainteresowani sprzedaza rowerów...chyba za mlo pro model Rozmawialem z wkreceni.pl sklep na wilanowie i tam pan powiedzial ze stoja crave m i l ale nie wiem ktore wersje (dzownilem z tydzien temu). Zadzwon dopytaj, maja drugi sklel na targówku tam nie dzwonilem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
benius Napisano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 zakupilem najnisza wesje Crave w sklepie Im Motion we Wroclawiu, mieli na stanie wersje Pro ale to za wysoko zamowilem i czekalem 4 dni na sprowadzenie, dali 10 % rabatu od ceny ze strony Speca i nic wiecej T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.