HTHT Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Klocki hamulcowe MAGURA LOUISE B'TWIN: 11,99 PLN: http://www.decathlon.pl/okadziny-disc-magura-louise-id_8325169.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Czy w decathlon Kraków jest jeszcze promocja na pulsometr za 79.90zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 12 295 94 00 - Zakopiańska 12 291 57 00 - Plaza Mam nadzieje że pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie bardzo pomogłeś. Nie pytałem o nr telefonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 To teraz zadaj sobie pytanie - czy prędzej uzyskasz informację o aktualnej promocji od kogoś z forum (gdzie w Decathlonie jesteśmy raz na jakiś czas) czy od pracowników konkretnego sklepu (którzy są tam codziennie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Nie przemęczaj kolegi.... Łatwiej zadać pytanie na forum niż sobie.... I tak już dużo zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Poczekam jeszcze. Może ktos z Was zadzwoni i zapyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 W tej sytuacji, nawet gdybym zadzwonił to bym Ci nie powiedział leniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2016 Pokolenie dzieci we mgle które nie potrafi załatwić najprostszej sprawy bez konsultacji z "internetami"..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Nie szukam tutaj "wujka dobra rada", czy filozofa, który rozpatrzy poprawność mojego pytania. Zadałem proste pytanie i widzę, że 4 osoby nie znające odpowiedzi na nie, niepotrzebnie coś odpisują. Jak dobrze, że człowiek jest wyczulony na internet i fale nienawiści z niego płynącą. Jako, ze to nie jest sprawa życia i śmierci. Ponawiam pytanie dla osób z okolic Krakowa, które były w weekend lub wybierają się do decathlonu. Czy w decathlon Kraków jest jeszcze promocja na pulsometr za 79.90zł? Reklama pulsometru na bilbordach itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Serio czekasz aż ktoś za ciebie zadzwoni i się zapyta? Szkoda ci paru groszy na telefon? Jeśli nie chcesz dzwonić to jedź do tego sklepu dowiesz się na miejscu. Przy takim tonie wypowiedzi nie licz na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Tak, jest jeszcze ta promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vicher Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 apstryk, dziękuję bardzo za rzeczową odpowiedź. Reszcie też dziękuję, umililiście mi poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Powitoł Przy czym nie jest powiedziane, że w obydwu sklepach pulsometr jest. Niestety, nie będę w najbliższym czasie w okolicy żeby ci sprawdzić Błotniki rowerowe nadal w obcence Który sprawdziłem i polecam: http://www.decathlon.pl/botnik-flash-mtb-tylny-id_8327833.html Fajna szeroka łopatka IMO - jest szansa że działa lepiej niż oryginalny asssaver (tego nie miałem). Nadspodziewanie wytrzymały - kilkanaście razy zahaczyłem nogą, ze dwie-trzy gleby przy których się przekrzywił: integralność trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2016 Mam odmienne zdanie ma temat tego cuda. Jakość adekwatna do ceny. Jeden pękł przy glebie, drugi przy którymś zahaczeniu przy wsiadaniu. Oba przy mocowaniu. No chyba że jakaś trefna seria mi się trafiła. Na szczęście kupiłem 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 http://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-500-id_8306477.html plecaki pomarańczowy i szary któryś już raz w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Kiedyś w promocji taki kupiłem. Nie noszę w nim wody, ale używam jako plecak na rower i czasem na drobrze rzeczy do miasta i do pracy. Mieści się w nim kilka rzeczy: ipad mini i osprzęt do nego pozwalający prowadzić prezentacje. Ponadto jakiś notes, kilka kabli, portfel, telefon. Bardzo wygodny. Wodę zabrałem 2 razy na dłuższe - takie ponad 20-km biegania. Ale chyba wolę jednak nosić ze sobą tradycyjną butelkę. Raz, przy dużych mrozach zabrałem plecak z bukłakiem i wodą na trasę rowerową - i wtedy to był strzał w dziesiątkę. Woda nie była lodowata przez dłuższy czas, pomimo tego, że na dworze było ok. -10C. Cena znakomita, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Nie brałem pod uwagę tego plecaka wcześniej, ale coraz bardziej mi się podoba Myślę jeszcze nad modelem 700. Jak z wentylacją pleców w tym 520 w ciepłe dni po dłuższym noszeniu? Oglądałem video na stronie i chyba zmieści bez upychania pomkę, dentkę,, multitool i bluzę jeżeli nie będzie bukłaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Wentylacja bardzo słaba. Do tego tym gorsza im więcej upchasz do plecaka. Niemniej jednak za tak śmieszne pieniądze właśnie na dętkę/pompkę/multitoola i coś do jedzenia cz cienką bluzę jest w sam raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Myślicie, że ten plecak nada się do jazdy na przełaju, czy raczej odpada? Wiem, pytanie może wydawać się głupie, ale chodzi mi o to czy przez pochyloną pozycję nie będzie uczucia dyskomfortu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Ten plecaczek ma pas piersiowy i "biodrowy", jeśli zaciągniesz je wystarczająco mocno nie powinien się przesuwać ku górze i na boki. O taki dyskomfort chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 Miałem na myśli ogólną wygodę na rowerze Raz się żyje, zamówię go, bo i tak czaiłem się na niego podczas ostatniej promocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2016 @ MikeSkywalker dzięki za info. Czy ktoś ma lub korzystał z plecaka B'TWIN 700? Może tu będzie lepsza wentylacja, bo na tym mi najbardziej zależy. Budżet też ograniczony bo te 170 to górna granica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 http://www.decathlon.pl/opaski-kompresyjne-kanergy-roowe-id_8325563.html kompresory za 15 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HTHT Napisano 11 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2016 http://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-500-id_8327932.html za 59,99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.