erzurum Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 znowu skarpety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Opony w dobrej cenie https://www.decathlon.pl/kpl-2-opon-mtb-wild-gripr-id_8242725.html Edit: Już brak. Jakby ktoś chciał to towar wrócił na półkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukikiziu Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Jeśli by ktoś potrzebował pulsometru. W Rzeszowie są przecenione. ZEGAREK ONRHYTHM 310 access ze 139,99 na 69,99, ZEGAREK ONRHYTHM 410 progress ze 179,99 na 129,99. Nie wiem dlaczego jest rozbieżność cen w stacjonarnym sklepie i tym internetowym. Jeśli by ktoś potrzebował mogę kupić i przesłać na wskazany adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 dzięki za info, właśnie zakupiłem sobie komplet tubelessów za 50 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ten OnRythm 310 to w Krakowie nawet na bilboardach był wyeksponowany za 69,99zł i w sklepie było tego pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmm Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Zamówiłem ok. 2 tygodni temu: http://www.decathlon.pl/opona-mtb-all-terrain5-29x210-id_8299417.html w cenie 34,00 / szt. Po tygodniu przychodzi mail, że nie otrzymali w moim sklepie przesyłki z francuskiego magazynu. Mój wybór: anulacja lub czekamy kolejne 5 dni. W międzyczasie cena spadła do 24,00 / szt. Zaproponowałem zmianę ceny do aktualnej i będę czekał. Ceny nie zmienili, za to dostałem bon na 40 zł., a opony przyszły po 5 dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker87 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 zamówiłem ten komplet dzikich miśków za 50zł, ale niestety brakło dla mnie. ciekawe czy starczyło by dla mnie gdybym zamówił je wybierając dostawe do decathlona? Szkoda bo to była hiper okazja @kamfan kiedy zamówiłeś ? i czy je dostałes? ja zamówiłem 07.01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senninho Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Chętnie odsprzedam 80 plus wysyłka :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Nie ma znaczenia jaką dostawę wybierasz, towar odbierany w sklepie też wysyłają z magazynu centralnego. Na pocieszenie dodam że często promocje się powtarzają a stany magazynowe są uzupełniane także może jeszcze podobna cena się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jutro moje oddaję więc jeden komplet się pojawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker87 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 nie mam wielkiego ciśnienia na te opony, kupiłem bo wielka okazja. @firefox moge znać powód dla którego oddajesz oponki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad9100 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Dla mnie i kumpla starczyło :-) jutro zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abidal Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 ktoś sprawdził może jaka jest waga? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 @kamfan kiedy zamówiłeś ? i czy je dostałes? ja zamówiłem 07.01 Zamówiłem 7.01. wieczorem. W poniedziałek rano napisali maila, że nie wyślą, bo nie ma ich w magazynie i polecili anulować zamówienie... A po południu niespodzianka, że paczka wysłana. Poczekaj może i Tobie wyślą. IMO jak ktoś tych opon nie będzie używał jako tubelessów to się średnio się opłaca, bo są ciężkie i szybko się ścierają. Jedna opona Kendy żywotnością przebije dwa Micheliny, a waga podobna. Plusy to zdecydowanie CENA, małe opory toczenia i trakcja w suchych/lekko wilgotnych warunkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Powitoł ktoś sprawdził może jaka jest waga? Nie ważyłem swoich, 610g jeśli dobrze pamiętam dane producenta. Nie jest to opona dla kogoś kto szuka lekkiej gumy na maratony lub kogoś kto jeździ głównie po asfalcie, bo na tym znika szybciutko. Plan na 2016 to wlać w nie mleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gello1 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Moje będą jutro bądź w środę. Wrzucę foto i zważę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 nie mam wielkiego ciśnienia na te opony, kupiłem bo wielka okazja. @firefox moge znać powód dla którego oddajesz oponki ? Kupiłem 2 komplety więc jeden zwróciłem Ogólnie to ich nawet nie zakładałem również kupiłem ze względu na cenę. Zważyłem je nawet po zakupie ale już nie pamiętam wagi Raczej nie odbiegała zbytnio od danych producenta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nagrix Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Wrócił pomarańczowy plecak z bukłakiem 2l za 45złwww.decathlon.pl/bukak-rowerowy-500-id_8306477.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 nie mam wielkiego ciśnienia na te opony, kupiłem bo wielka okazja. @firefox moge znać powód dla którego oddajesz oponki ? To się podzielę informacją mi po roku użytkowania gdzieś pewnie około 3 kkm zaczęły ścinać wentylę (jedyne z czym mogę powiązać to że opony nie trzymają już na rantach). Jeszcze jakiś czas temu był taki kask W Reducie http://www.decathlon.pl/kask-na-rower-300-niebieski--id_8325822.html#v539173 za 19,99 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Nadal jest ten kask w Reducie. Ja jednak zakupiłem taki jak ten: http://www.decathlon.pl/kask-miejski-na-rower-500-fioletowy-id_8326829.html tylko niebieski no i cena 24,99 zł. Wygląda na lepiej wykonany i jest w technologii "in-mold". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Do rekreacji ujdzie, do bardziej sportowej jazdy nie dałbym nawet 20 zł, ze względu na słabą wentylację... Są jeszcze jakieś fajne promocje w Reducie np. na ciuchy letnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Jaka jest wentylacja przekonam się na wiosnę. Myślę,że podobna jak w tym kasku z Lidla a jest o połowę tańszy Z tymi promocjami to jest kłopotliwa sprawa bo na stronie internetowej tego nie mają trzeba by samemu szukać w sklepie albo mieć sztamę z pracownikiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Ja oglądałem kaski Bell za 64 zł w Decu. Niebo a ziemie jeżeli chodzi o jakoś wykonania w porównaniu do B'Twin. Chociaż jak za 19 zł ( mówię o modelu 300) to nie ma co narzekać, mam taki od roku i jest całkiem OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzych0 Napisano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 To się podzielę informacją mi po roku użytkowania gdzieś pewnie około 3 kkm zaczęły ścinać wentylę (jedyne z czym mogę powiązać to że opony nie trzymają już na rantach). Miałem identyczny problem w Kenda Nevegal - opona ślizgała się po obręczy. Pomogło wysmarowanie rantu butaprenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2016 Panowie - to temat o promocjach a nie opiniach czy jeszcze czymś innym. Szanujmy to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.