mailo Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Daj znać koniecznie. Mamy chyba podobne oczekiwania. Też czytałem komentarze i też brałbym M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Wg komentarzy ro bd dobra kurtka/bluza za 250zl,wiec za 130pln powinna byc idealna dla malo wymagajacego :-) :-) Kolega mierzyl w sklepie taki model jesienia i mowil ze jest bdb. Wg.opini jednego z klientow,nap ze przy wzroscie 191cm mierzyl XL i byla za szeroka w ramionach,wiec wybral Lke Drugi przy wroscie 183cm rowniez L Sugerujac sie tym(chociaz kazdy ma inna budowe ciala przy 174 wzrostu M powinna byc ok,chyba ze ktos jest przrsadnie otyly. Wg rozmiarowni deca powinienem wybrac XL,tylko kogo ja w ta bluze jeszcze wloze :-) Ubrania mam rozne M/L zalezy jaki chinczyk szyje W lachach z lidla mecze sie w rozmiarze M i jest luzno ale lidl ma swoje prawa :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2017 Koledzy, gdyby ktoś spotkał w Warszawie opony 26 na promo, proszę pięknie o cynk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2017 Wyprobuje po week,ma byc na ponidzialek I jak pasuje bluza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 @mailobluza jest b.dopasowana czego się spodziewałem,lepszym rozwiązaniem byłby rozmiar M długość rękawów dobra,plecy również(mogłaby by być trochę dł.) Kieszeń na piersi mała,wejdą tam gumy do żucia lub życia,ew. mały 3,5* telefon na razie nie zwracam,mam 30dni będzie okazja zrzucić kilka kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDozer Napisano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2017 Kurtka do mnie dotarła. 174cm i 72kg rozmiar M jest idealny. Na siłe nawet cienki polar wejdzie pod spod (nie liczac bielizny). Troche mala kieszonka na piersi. Galaxy s7 wchodzi troche na sile, no ale kurtka jest obcisla. Testy w polu niestety dopiero za jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp3playerfan Napisano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 Kaski rowerowe B'twin 700 białe i czarne z 169,99 na 129,99. Decathlon Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Powitoł Niekoniecznie rowerowa promocja, ale i na rower do przemyślenia. http://www.decathlon.pl/rkawice-narciarskie-reusch-snow-desert-gtx-id_8359582.html Po ostatnim przewianiu rąk w decathlonowskich zimówkach rowerowych serii 500 postanowiłem coś grubszego kupić i trafiły się powyższe. Na razie tylko dwugodzinna przebieżka z sankami przy temp. -4stC i 15 miut na rowerze w wokół bloku przy -7/9stC: przy pierwszym było zbyt ciepło ale też sporo się ruszałem Przy drugim chciałem sprawdzić w sumie tylko wiatroszczelność: brak zastrzeżeń, bo za krótko jeździłem żeby zmarznąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Brak zapasu w każdym rozmiarze w decathlonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Ma ktoś takie spodnie z promocji... http://www.decathlon.pl/spodnie-na-rower-aerofit-id_8369399.html Nie będą za ciepłe na temperatury 10-15 stC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalPolo Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Sądzę, że na temp poniżej tych 10. Ja w tym zakresie, który podałeś jeżdżę w krótkich spodenkach, a pod nie cienką warstwę najczęściej "długie czarne jakby kalesony". Spodnie ocieplane dopiero jak już jest zimno i gdy ubieram kurtkę cieplejsza. z tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Powitoł Brak zapasu w każdym rozmiarze w decathlonie Po lokalnych sklepach trzeba patrzyć - stan na stronie niestety nie odpowiada stanowi na sklepie. Kraków/Plaza, niedziela - było jeszcze kilka sztuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Przy 15 stopniach to można już w krótkich latać. Przecież to już wiosenne klimaty. Tutaj wystarczą zwyczajne biegowe legginsy z decathlonu. Ja krótkie nakładam na legginsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 26 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2017 wyprzedaże Triban'ów np. 500tka za 1300zł małe rozmiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malinowy Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 Fajny i ciekawy stojak rowerowy w dobrych pieniądzach, może komuś się przyda:http://www.decathlon.pl/stojak-serwisowy-do-roweru-one-id_8327950.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldziu Napisano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2017 te leginsy b'twin 700 nadają się jak jest nie mniej niż 5 st bo nie mają membrany na kolanach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanus Napisano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2017 Są jakieś kody rabatowe? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Powitoł Niezbyt urodziwe ale chociaż tanie https://www.decathlon.pl/zalepki-kierownicy-rowerowej-id_8204054.html Zamówiłem. Przyjdą to wymienię te paskudne śruby na coś innego i heja w kierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Podstawowe ochraniacze przecenione na 29,90 https://www.decathlon.pl/ochraniacze-na-buty-na-rower-300-czarne-id_8281458.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pytanie do ludzi którzy kupowali w Decathlonie online; Dokonałem zakupu, wpłaciłem należność przez DotPay, dostałem maila ze zamówienie zostało utworzone. No, niby ok, ale w moim profilu na stronce Decathlona w zakładce "śledź zamówienia internetowe" jest "Obecnie nie posiadasz żadnych zamówień internetowych". WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 7 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Pojawiają się z opóźnieniem, także bez obaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion84 Napisano 7 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 Miałem dwukrotnie taką sytuacją o której piszesz. Po kilku godzinach zamówienie pojawiło się na moim profilu Decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 7 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2017 No, tak, już jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 fajna promocja - chyba aktualnie najtańsze sportowe fotochromy na rynku - dostępne kilkanaście sztuk na terenie polski ale z sprowadzeniem do miejscowego deca nie ma problemu https://www.decathlon.pl/kayenta-photochromic-kat-1-3-id_8353665.html# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 fajna promocja - chyba aktualnie najtańsze sportowe fotochromy na rynku - dostępne kilkanaście sztuk na terenie polski ale z sprowadzeniem do miejscowego deca nie ma problemu https://www.decathlon.pl/kayenta-photochromic-kat-1-3-id_8353665.html# Juz niedostepne. Nie widac nawet ceny a szkoda Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.