MikeSkywalker Napisano 10 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Października 2016 http://www.decathlon.pl/kurtka-turystyczna-rain-cut-mska-id_8302397.html Pomarańczowy Rain Cut za 15 zł - dwa mniejsze rozmiary. Nie jest tak idealny i długi jak wersja rowerowa ale chociaż z kapturem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2016 http://www.decathlon.pl/spodnie-ciepe-do-fitnessu-id_8352665.html Wprawdzie nie są to spodnie typowo rowerowe ale jak ktoś lubi luźne/dresy to na rowerze sprawdzają się świetnie w chłodne dni, bo są dość "ciepłe". Wystarczy tylko opaska odblaskowa powyżej ściągacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Rękawiczki polarowe zimowe (tylko niebieskie) w promo http://www.decathlon.pl/rkawiczki-na-rower-300-dugie-zimowe-id_8343099.html RĘKAWICZKI NA ROWER 300 DŁUGIE ZIMOWE POLAROWE NIEBIESKIE B'TWIN B'TWIN Bardzo ciepłe rękawiczki rowerowe (szosowy, MTB, miejski), dzięki wiatroszczelnemu polarowi. Dyskretny design zapewnia wszechstronność użytkowania, także na piesze wędrówki lub do biegania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 26 Października 2016 Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Kupiłem te rękawiczki, szalik typu komin i okulary bezbarwne do jazdy w nocy. 40 zł za 3 produkty i wysyłka gratis. Zobaczę jak jakość. Jak na razie mam z decathlonu kurtkę przeciwdeszczową (fajna) i spodnie długie kolarskie (kiepskie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wierzbajol Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Za 40 pln chyba nie ma co oczekiwać niewiadomo czego. A tak btw, ktoś ogarnia bony lojalnościowe? Otrzymałem bon 25.10 ważny od 26.10 - chcę sprawdzić kod 26.10 a na stronie info że ważny od 27.10, dziś to samo, ktoś wie ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 27 Października 2016 Udostępnij Napisano 27 Października 2016 Aktywacja bonu trwa klika dni. Musisz cierpliwie poczekać Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2016 http://www.decathlon.pl/bukak-500-niebieski-id_8300159.html tym razem niebieski plecak w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Ktoś dostał rękawiczki? Ja właśnie dostałem maila, że towar nie przyjechał z magazynu i mogę wybrać coś innego w tej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Odpisz żeby zamówili jeszcze raz, jak i ja zrobiłem. Kolega mówił że miał podobną sytuację i pomogło. Tzn XL-ki już mam, na Lki czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 1 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 L są jeszcze dostępne na stronie, ja zamówiłem XL. Tak zrobiłem bo za 10 to za wile nie nazamawiam. Myślałem jeszcze o tych spodniach z odpinanymi nogawkami za 30zł, ale zielony odstrasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umpero Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Ktoś dostał rękawiczki? Ja właśnie dostałem maila, że towar nie przyjechał z magazynu i mogę wybrać coś innego w tej cenie. Do mnie doszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matomi Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Kupiłem te rękawiczki, szalik typu komin i okulary bezbarwne do jazdy w nocy. 40 zł za 3 produkty i wysyłka gratis. Zobaczę jak jakość. Jak na razie mam z decathlonu kurtkę przeciwdeszczową (fajna) i spodnie długie kolarskie (kiepskie). I jak te okulary? Bo o tych mowa? Ktoś dostał rękawiczki? Ja właśnie dostałem maila, że towar nie przyjechał z magazynu i mogę wybrać coś innego w tej cenie. Ja dostałem, za 10pln nie było nad czym się zastanawiać. Testowałem wczoraj: 64km szosą, prędkości do 50kph, temp 9-10 st.C. Rękawiczki ok. Ale dzień wcześniej jeździłem wieczorem przy +2 i trochę już chłodnawo, ale raczej nie ma co narzekać za taką cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teraw Napisano 6 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Rękawiczek nie dostałem. Okulary mam. Wygodne, nosi się dobrze. Szkła są duże i mają kształt dopasowany do twarzy, przez co świetnie chronią przed wpadnięciem czegoś do oka. Przeźroczystość bardzo dobra, dobrze jeździ się w nocy w lesie. Po bokach w miejscu gdzie szkła są wygięte do tyłu troszkę zniekształcają obraz, ale bardzo mało. Niestety widać w nich odblaski od słońca itp. więc w dzień jedzie się trochę gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yassey Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Jakby ktoś miał po drodze to w Decathlonie Poznań - Komorniki jest plecak https://www.decathlon.pl/bukak-rowerowy-520-id_8354527.html za 39,99, kolor niebieski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Aby klejnoty nam nie marzły https://www.decathlon.pl/legginsy-termoaktywne-polarowe-forclaz-50-mskie--id_8288488.html LEGGINSY TURYSTYCZNE FORCLAZ 50 MĘSKIE QUECHUA Przeznaczenie: do ochrony przed zimnem podczas wędrówek górskich.Długie, ciepłe legginsy polarowe. Idealne na biwak lub do schroniska. Przecena 20 z 45 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 No dobra - tylko czy mają jakieś zastosowanie na rowerze? Jak na moje to takie ciepłe gatki czy do spania w śpiworze czy chodzenia po domu/schronisku, do jazdy raczej średnie bo jako warstwa pod spodnie lepsze będą obcisłe kalesony a do jazdy jako jedyna warstwa chyba za cienkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubek Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Jak jeżdżę w dresie to kalesony pod spodem nie mają dla mnie wielkiego znaczenia. W takie pogody maratony mało kto robi. Poza tym ludzie w jeansach jeżdżą i żyją a dla mnie to tragedia. Co człowiek to inne zdanie, ubiór itd.... Nie czepiaj się już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Ależ ja się nie czepiam tylko zwyczajnie pytam jak można takie spodnie wykorzystać na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Przy okazji strasznie się wszystko przyczepia do tego materiału. Mam bluzy tej firmy z tego materiału i ciężko to utrzymać w czystości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Decathlon Targówek: plecak Camelbak przeceniony z 250 na 100, niestety modelu nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjsz Napisano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2016 Chyba chodzi o Camelbak Rogue. W Piasecznie widziałem po 149. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lkomarnicki82 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Pojawiło się trochę nowych ciekawych promocji. Ja zamówiłem buty https://www.decathlon.pl/buty-na-rower-mtb-700-id_8367044.html#v2089923 Jest też wiatrówka w dobrej cenie https://www.decathlon.pl/kurtka-na-rower-mska-ultralight-id_8309828.html Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Ja zamówiłem w cenie promocyjnej 70PLN czujnik prędkości i kadencji na interfejsie "Bluetooth Smart" zobaczymy jak się sprawdzi we współpracy z komputerkiem Lezyne GPS http://www.decathlon.pl/czujnik-prdkoci-i-kadencji-id_8348589.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Da radę to połączyć z trenażerem inride 300 i aplikacją Zwift? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quell Napisano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 W sumie szkoda,że do tego czujnika wymagany jest bt smart. Na rower używam starego lg l9,rom tego nie wspiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.