dedkam Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Witam, Znalazłem wiele informacji i opinii o uchwytach ESI Chunky, ale ostatnio znajomy pokazał mi coś takiego jak: http://rowertour.com/selle-royal-mano-athletic-chwyty.html Używa ktoś takich? Co będzie lepsze? Moim problemem są drętwiejące ręce podczas jazdy i dlatego szukam czegoś wygodnego- obecnie mam fabryczne gumowe chwyty od Centuriona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dedkam Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Nikt nie użytkował tych Selle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madmx Napisano 14 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Ja nie dawno zakupiłem Esi chunky. wcześniej miałem jakieś gumowce. Mimo, że jeżdżę w rękawiczkach lewa ręka zawsze podczas jazdy mnie napierniczała już po około 10km. Teraz z nowymi chwytami jest idealnie. Mimo, że dużo nie jeżdżę byłem z nowymi chwytami w pracy tj 20km w jedną stronę i zrobiłem na weekendzie pierwszą 100:D to ręce mnie nie bolały chwyty dopasowują się do ręki znakomicie. Tylko, że tak jak pisze jeżdżę w rękawiczkach ale takich tanich i już trochę rozwalonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.