dedkam Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Witam, Znalazłem wiele informacji i opinii o uchwytach ESI Chunky, ale ostatnio znajomy pokazał mi coś takiego jak: http://rowertour.com/selle-royal-mano-athletic-chwyty.html Używa ktoś takich? Co będzie lepsze? Moim problemem są drętwiejące ręce podczas jazdy i dlatego szukam czegoś wygodnego- obecnie mam fabryczne gumowe chwyty od Centuriona.
madmx Napisano 14 Lipca 2015 Napisano 14 Lipca 2015 Ja nie dawno zakupiłem Esi chunky. wcześniej miałem jakieś gumowce. Mimo, że jeżdżę w rękawiczkach lewa ręka zawsze podczas jazdy mnie napierniczała już po około 10km. Teraz z nowymi chwytami jest idealnie. Mimo, że dużo nie jeżdżę byłem z nowymi chwytami w pracy tj 20km w jedną stronę i zrobiłem na weekendzie pierwszą 100:D to ręce mnie nie bolały chwyty dopasowują się do ręki znakomicie. Tylko, że tak jak pisze jeżdżę w rękawiczkach ale takich tanich i już trochę rozwalonych
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.