vatsoo Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 miałem manitou black ale poszedł sie pasc i mam zamiar kupic dj3 2006.. czy będzie lepszy od blacka? którego dostałem nowego ale sie o boje:D:D a jezdze róznie niby to dirt czy street ale lubie rózne hardkory w lesie czy po górach.. dzieki pozdro
Kywak Napisano 4 Sierpnia 2006 Napisano 4 Sierpnia 2006 Szczerze, to nie polecam DJ III 06, szczegolnie jesli jest na miekka os, praca w sumie dziwna (w stosunku do rocznikow 2003-2005), za taka kase wolalbym np. DJ II 05 + piasta na sztywna os. Na pewno bylby to wytrzymalszy zestaw .
LeN* Napisano 11 Sierpnia 2006 Napisano 11 Sierpnia 2006 DJ3 kosztuje okolo 1200-1300zł , za ta cene polecam ci Rock Shox Pike, lub Marzocha Z1 CR/Bam rocznik ponizej 2000
savu Napisano 25 Sierpnia 2009 Napisano 25 Sierpnia 2009 Pisze bo nie znalazlem podobnego tematu. Czy marzocchi dirt jumper 3 100 mm skoku wytrzyma lekki dh? na naklejce pisze ze nie powinno sie uzywac ale jestem ciekaw czy uda go sie tymczasowo wykorzystac... z gory dziekuje za odpowiedz
supergdynia Napisano 4 Września 2009 Napisano 4 Września 2009 Pisze bo nie znalazlem podobnego tematu. Czy marzocchi dirt jumper 3 100 mm skoku wytrzyma lekki dh? na naklejce pisze ze nie powinno sie uzywac ale jestem ciekaw czy uda go sie tymczasowo wykorzystac... z gory dziekuje za odpowiedz zalezy co masz na mysli mowiac "lekki dh" . 100 skoku to strasznie malo na dh wiec dropow za dużych sobie nie polatasz:).Ale mysle ze na 1 metrowych dropach powinien dac rade:P.Ale bedziesz ladnie wytrzesiony:D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.