KarosMaj Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Witam obecnie jeżdzę na za małym dla mnie rowerze kupionym z 8 lat temu z super marketu powymieniałem trochę w nim przerzutki koła itp. Teraz zastanawiam się nad szosą ale tu jest problem nie wiem czy to możliwe ale chciałbym ramę i wszystko inne od MTB a koła z kasetą założyć od roweru szosowego, czy takie połączenie jest możliwe zależy mi na tym połączeniu bo mam czasami trochę drogi polnej ważę ok 95 KG wzrost 195, i pewnie koła by długo nie wytrzymały. Czy przyspieszenie było by takie same jak na typowej szosie ?? Jeśli ktoś ma takie połączenie to proszę o podzielenie się opiniami .
emcinek Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Wszystko jest możliwe, ale w pierwszej kolejności poszukaj rowerów przełajowych, bo to chyba o coś w tym stylu ci chodzi
KarosMaj Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Napisano 17 Czerwca 2015 chodzi mi o to żeby z przodu miał amorek a oponki były cienkie jak w szosie
Mod Team Maniak Napisano 18 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.