zbyslaw1998 Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Witam. Posiadam MTB Lazaro Evolution v2 i do niego opony z terenowym bieżnikiem 53 - 559 (26 x 1,95) i obręcze od Kandsa 559x18, ale z racji tego, że jeżdżę bardzo często po asfalcie, (rzadko do lasu wjadę, ale jeżeli już to tylko utwardzone ścieżki) chciałbym zmienić te oponki na jakieś slicki (głównie zależy mi na mniejszych oporach toczenia). Myślałem nad Kendami Kwest 26 x 1,5 (559 x 32). Po przestudiowaniu różnych wykresów w internecie stwierdziłem, że nie będzie żadnych problemów jeżeli chodzi o włożenie ich do moich obręczy. Czy możecie powiedzieć mi coś na ten temat? Nie za bardzo znam się na tych sprawach i zdam się na opinię bardziej doświadczonych kolegów
Mod Team Maniak Napisano 18 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 18 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.