Bartazzpl Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Witam, niedawo stałem się posiadaczem roweru Kross Black Edition 6.0, oto jego specyfikacja : http://www.kross.pl/pl/node/18524 Wiem, że nie należy on do sprzętu wysokich lotów dla tego chciałem go trochę podrasować. Otóż mam do wydania 250 zł. Chciałbym was podpytać co w nim wymienić, aby komfort jazdy stał się jeszcze lepszy. Jeżdzę głównie po terenach lesistych. Pozdrawiam P.S Jeśli możecie podajcie proponowane części.
modrzew Napisano 17 Czerwca 2015 Napisano 17 Czerwca 2015 Skoro dopiero co go kupiłeś to jeździj i za jakiś czas będziesz sam wiedział czego Ci brakuje, a te 250zł odłòż do skarbonki. A jak nadal nie będziesz wiedział, to dalej jeździj i odkładając pieniadze
Shiryu Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Wiem, że nie należy on do sprzętu wysokich lotów dla tego chciałem go trochę podrasować. Prosto, brutalnie i trzymając się lotniczych porównań: poziomem to ten rower jest równie wysokich lotów co kombajn górniczy. Skoro niedawno kupiony, to jeźdź (żadne "jeździj" na litość prof. Miodka! ) aż zobaczysz czego Ci brakuje, co przeszkadza. Przy skali potencjalnych zmian te 250 zł to kropelka w morzu.
Rulez Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Za co by się nie wziąć to do wymiany, lepiej niczego się nie czepiać tylko jeździć do zarżnięcia.
marco68 Napisano 18 Czerwca 2015 Napisano 18 Czerwca 2015 Jak tak bardzo chcesz coś wymieniać to najtańszą opcją będzie wymiana nalepek na ramie i amorze na bardziej" profesjonalne"np.Trek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.