Kirigato Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Cześć! Dziś doszedł do mnie nowy kask, jeszcze w nim nie jechałem, więc nie wiem jak w kwestii komfortu, ale wizualnie wydaje mi się być za duży.. Tera nie wiem, czy to kwestia kasku, czy tego, że nigdy wcześniej żadnego nie używałem. https://www.dropbox.com/s/qu7i6hllqwxdto3/IMAG0704.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/qu7i6hllqwxdto3/IMAG0704.jpg?dl=0 Opinie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wcale nie wydaje się być za duży. Paski regulacyjne masz tak, że przylega ci do głowy na całym obwodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirigato Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 mhm. Na tyle, że jak odepnę linkę pod brodą i przechylę głowę całkowicie w dół, to ciągle się trzyma @Edit Jeszcze zdjęcie z boku, bo zdałem sobie sprawę, że wrzuciłem 2x to samo .. :3 https://www.dropbox.com/s/fpi5y6gd6iabi2g/IMAG0706.jpg?dl=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emcinek Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jak dla mnie, kask jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Kask jest za duży jeśli jest luźny po maksymalnym skreceniu regulacji obwodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 17 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Czyli OK. Jeśli nie uwiera i jest wygodny, to wszystko dobrze.Siedzi dość płytko, ale widać taki model.A wrażenie posiadania "wielkiego grzyba" na głowie jest naturalne, zwłaszcza przy dziewiczych przymiarkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GorskiSeba Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Z wyglądu rozmiar jest OK. Jak nie jest luźny, znaczy na głowie nie lata, jest właściwego rozmiaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ana123 Napisano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wizualnie wygląda OK A jak się nosi? Przyzwyczaiłeś się do niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirigato Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Nie wiem czy to kwestia tego konkretnego kasku, czy ogolnie kasku, ale ciągle z ulgą zdejmuję go i przypinam do plecaka jak zjeżdżam w polne dróżki itp. Trochę mi się głowa w nim poci, tak na górnej wysokości czoła, co jest irytujące. Chyba będę kombinował z innym kaskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 7 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Trzeba się przyzwyczaić, mi też na początku było za ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.