djtomas Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam! Mam łańcuch UG-40 bodajże i wczoraj pękło mi ogniwo łączące łańcuch (standard, nie spinka). Pękło na środku blaszki (ale tylko jednej z dwóch blaszek). Czy da się ten problem jakoś załatwić domowym sposobem? Może poprostu rozje*ać całość i kupić spinkę? Tylko że spinka z przesyłką wyjdzie z 10zł :/ to dołożę jeszcze trochę i mam nowy łańcuch :glare: POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 mozesz: - wymienic pekniete ogniwo - skrocic lancuch - jezeli jest to ogniwo "zewnetrzne" to mozesz kupic spinke (w lublinie na pewno jest ;] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 najtańsza spinka jaka widzialem stoi jakąś złotówke a najlepiej skróć łańcuch ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tak to wygląda... http://images3.fotosik.pl/117/7f962d305e149602med.jpg poszukam w sklepach i serwisach spinki tylko jak zdjąć tę co pękła? POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 skowaczem powinno sie udac a jak nie da sie lanucha osadzic to sprobuj uzyc gwozdzia i mlotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 trochę sobie tego nie wyobrażam... jak to rozkuć gwoździem? rozkuwacza nie mam :/ POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Gwoździem celujesz w pin i walisz młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_1990 Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Pod ogniwem najlepiej jest miec jakas tulejke;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 za tulejke może robić nakrętka kiedyś nie było skuwaczy a jednak sobie jakos ludzie radzili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Skroc sobie lancuch i po problemie ,albo zainwestuj w spinke.na pewno gdzies znajdziesz szkoda placic za przesylke na allegro ,a w rowerowym powinna byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djtomas Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 kupiłem za złotówkę spinkę, zobaczymy jak się będzie sprawować założenie było proste, ciekawe jak będzie z rozpięciem POzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.