nietopi Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam Zastanawaim się czy rower o rozmiarze XS 48cm będzie dobry do mnie wzrost 172 noga 81 Teraz mam Tribana 500 i mam rozmar 54 taki mi powiedzieli w sklepie zebym wziol i jest troche za duży. I jaka jest róznica między nową 105 a stara. Czy oplaca się wydawać wiecej 500zł do Ultra 700 AF Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Zastanawiałeś się nad geometrią tego roweru ? Alur oraz 700 AF mają tylne widełki 415 mm, to bardzo dużo jak na rower szosowy, do tego duża baza kół, do tego nie dające nic oprócz utrudnionego zdejmowania tylnego koła mocowanie zacisku tylnego hamulca , zdecydowanie zamiast Btwina brał bym : http://www.scott.pl/produkt/182/556/rower-speedster-20/ Dobrze zaprojektowana geometria i grupa 105 5800 . A jeśli już musi być z Decathlona, to zamiast Alur brać Triban 540 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.