_dev_ Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Co sądzicie o tym sklepie? Czy bezpiecznie tam kupować? https://www.sklep.rowery.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Kiepsko to widzę ... Centralna Ewidencja I Informacja o Działalności Gospodarczej nie znajduje zarejestrowanej działalności w miejscowości Jedlicze na ul T.Rejtana 33 Pozdrawiam EDIT : Pogrzebałem bardziej Jest na Rejtana 33 firma ale pod innym NIP`em niż wskazany w regulaminie. Po NIP`ie, który jest w regulaminie znalazłem firmę zarejestrowaną na tą samą osobę ale nie ma działalności pod wskazanym adresem ... hmm Musisz poczekać na kogoś kto już tam kupował ... mi osobiście nie podoba się fakt kombinowania żeby znaleźć więcej informacji na ich temat ... jakby mieli coś do ukrycia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Co sądzicie o tym sklepie? Czy bezpiecznie tam kupować? https://www.sklep.rowery.pl można ich sprawdzić na żywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_dev_ Napisano 17 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Niestety trochę nie w moim rejonie. Tzn niedaleko ale na drugim końcu województwa, raczej nie mam jak tam się znaleźć z najbliższym czasie. A co jeśli zaryzykuje i zamówię za pobraniem? Można sprawdzić przy kurierze czy nie dali przypadkiem cegieł ? Interesuje mnie jeden rower który w szukanym rozmiarze i kolorze znalazłem tylko tu, no i cena dość przystępna. Zakup planuję dopiero za tydzień-półtorej zobaczymy jak sytuacja się rozwinie. @rzezniol W regulaminie doczytałem że Rejtana 33 to adres do doręczeń a miejscem wykonywania działalności jest ulica Kletówki 15, więc chyba zaczyna układać się to w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Zadzwoń pogadaj ... sposób kontaktu też w pewnym stopniu świadczy na korzyść lub niekorzyść sklepu. Mi osobiście nie podoba się fakt że wprost po jednym kliknięciu np w "O nas" lub "Kontakt" nie widzę pełnych danych firmy która kryje się pod adresem WWW. To powinien być już standard że dane firmy są do wyklinania w kilku miejscach na stronie włącznie z regulaminem a nie tylko w regulaminie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Według Googla na Kletówki 15 są meble ... : https://www.google.pl/maps/@49.691747,21.753169,3a,75y,133.06h,68.59t/data=!3m6!1e1!3m4!1s2y_KpD2QslpQyNd41tMO3w!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 @@Rulez, ale na Rejtana 33 już są rowery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Ale to inny sklep, w dodatku to chyba nie całkiem Rejtana 33, w dodatku to miał być tylko adres do korespondencji ... a miejsce wykonywania działalności Kletówki 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KartofeL Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Można sprawdzić przy kurierze czy nie dali przypadkiem cegieł ? Któryś z kurierów zaczął oferować taką usługę, ale dodatkowo płatną, chyba jest to DHL - jednak Poczta Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Pocztex/ poczta polska za 5zl ma taka usługę. Swietna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.