Skocz do zawartości

[do 1200zł ] Sundeal Expander M7 - czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chcę kupić rower do 1250zł  - 1300zł , zastanawiam się nad rowerem Sundeal Expnader M7 . Tylko nie wiem , czy warto , rower bardzo mi się podoba i ma mi słuzyć do jazdy rekreacyjnej po mieście i troszkę w terenie .

Napisano

Oprócz wyglądu ten rower zbyt wiele sobą nie reprezentuje, rozglądnij się za czymś z trans roweru, szukaj kands, lazaro, spartacus, te rowery mają najlepszy stosunek cena/jakość w tym przedziale cenowym.

Napisano

Chodzi mi o lekki teren , bardziej chodzi mi po drogach asfaltowych .  Bardziej chodzi mi o rower  z hamulcami tarczowymi coś do 1200 najwyżej 1300 , coś z nie najgorszym osprzętem .

Napisano

Crossa jakiegoś kup, Kands, Lazaro w małym budżecie najlepsiejszy stosunek cena/jakość. Do tego do takiego terenu hamulce tarczowe nie są potrzebne i nie w tym budżecie :) Sam zestaw hampli to najtaniej powiedzmy ze 4 stówki. :)

Napisano

No zdecydowanie ten się nadaje na drogi asfaltowe, coś się uparł na te hamulce, masz wątek na kilkanaście stron o rowerze w twoim budżecie, do twoich zastosowań, łącznie z linkami do miejsc gdzie można kupić :) W tamtym wątku są przedstawione dużo ciekawsze sprzęty.

Napisano

Dobre v-brejki będą lepsze o tanich tarczówek, po primo tańsze w eksploatacji, po drugie primo lżejsze, a po trzecie primo ultimo tarczówki swoje kosztują, więc weź pod uwagę że w tanim rowerze gdzieś musieli przyciąć, żeby to się opłacało. Księgowych się nie oszuka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...