Skocz do zawartości

[buty SPD] jakie buciki do Shimano LX PD-M520

Sixer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Przyszła pora na kupno butów i wogóle nie oriętuje się w tym więc jakie buty do Shimano LX PD-M520. Cena do 120 zł

Z góry dziękuje za odpowiedz.

-----------------------------------------

Jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale nie zauważyłem.

U Arnika 072 kosztują 193zl, może czasami na allegro są w podobnej cenie. To są chyba najtańsze buty którymi warto się interesować (chyba że jakaś ciekawa wyprzedaż na allegro, ale to się nie często zdarza).

W dodatku masz 13lat więc chyba długo w takich spd nie pojeździsz po stopa szybko urośnie.

Już już kupiłem, ale nie Shimano, bo nie mieli :angry: Kupiłem Biemme pierwszy rfaz słysze o takiej firmie, ale wg mnieśa dobre, a tu zapodaje fotki:

rbk890wq3.th.jpg

To mało słyszałeś :( .

Ale wygląda na to że zrobiłeś bardzo udany zakup.Gratuluje.

Biemme to dość duża firma włoska specjalizująca się w odzieży sportowej.Te ubrania są bardzo fajne i wysokiej jakości ale po koszmarnych cenach :( .

Pozdrawiam

Jarek

No mało, bo zabardzo się tym nie interesowałęm (odzieżą) Dałęm za nie dokładnie 287 zł w Częstochowie.

Wrażennia takie - SUPER BUCIKI!!! :D

toz to kopia butow Sidi Bullet

mozesz zrobic fotki podeszwy i tylu buta???

Zrobie jak będe miał dobrego kompa, bo na tym co teraz pisze to nawet płyty się nie da odtworzyć.

• 1 miesiąc temu...

U Arnika 072 kosztują 193zl, może czasami na allegro są w podobnej cenie. To są chyba najtańsze buty którymi warto się interesować (chyba że jakaś ciekawa wyprzedaż na allegro, ale to się nie często zdarza).

W dodatku masz 13lat więc chyba długo w takich spd nie pojeździsz po stopa szybko urośnie.

Kto to jest Arnik??? ;)

Korzystając z sytuacji chciałem sie poradzić a mianowicie mam zamiar kupić buty shimano M072 ale jest mały problem do tych butow zalecane są pedały PD-M520 a ja chciałbym kupić pedały PD-M424 i tu pojawia sie pytanie czy będą one pasować?

http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...421&did=45&l=pl

http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...87&did=132&l=pl

Kupując pedały, dostajesz je w komplecie z blokami. Bloki to część, którą przykręca sie do buta i która trzyma pedał. Nie ma znaczenia, jakie buty kupisz, byle dało się do nich przykręcić bloki, co w sprzęcie Shimano i nie tylko, da się zrobić.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...