Sixer Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam! Przyszła pora na kupno butów i wogóle nie oriętuje się w tym więc jakie buty do Shimano LX PD-M520. Cena do 120 zł Z góry dziękuje za odpowiedz. ----------------------------------------- Jeżeli był już taki temat to przepraszam, ale nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 raczej w tej cenie to nie kupisz butow adekwatnych do tych pedalow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 4 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 o Kurde a w jakiej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 170 zł. za te najtańsze shimano. a warto dołożyć do 072 [te 200 zł :/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 U Arnika 072 kosztują 193zl, może czasami na allegro są w podobnej cenie. To są chyba najtańsze buty którymi warto się interesować (chyba że jakaś ciekawa wyprzedaż na allegro, ale to się nie często zdarza). W dodatku masz 13lat więc chyba długo w takich spd nie pojeździsz po stopa szybko urośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dobra to kupuje 072 (mama dołożyła ) Tylko one na pewno pasują do tych pedałków jakby co link: http://allegro.pl/item118644570_czarne_ped...r_cena_fv_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 No jasne, ze pasuja, raczej kazdy but shimano z kazdym pedalem simanowskim pasują do siebie sam mam ten zestaw, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 5 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dobra dzięki Wilku89 Chciałem się tylko upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 kazdy but i pedal systemu spd tak dla uscislenia(shimano robi jeszcze pedaly spd-r bodajze)tak czy inaczej ten zestaw bedzie pasowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainier Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 w go sport w jankach (mogą pewnie być i w innych) widziałem buty shimano za 75 zł, nie wiem co to za model, sznurowane i raczej na miękkiej gumowej podeszwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Już już kupiłem, ale nie Shimano, bo nie mieli :angry: Kupiłem Biemme pierwszy rfaz słysze o takiej firmie, ale wg mnieśa dobre, a tu zapodaje fotki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Fajne butki Ciekaw tylko jestem ile dałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarus220 Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Już już kupiłem, ale nie Shimano, bo nie mieli :angry: Kupiłem Biemme pierwszy rfaz słysze o takiej firmie, ale wg mnieśa dobre, a tu zapodaje fotki: To mało słyszałeś . Ale wygląda na to że zrobiłeś bardzo udany zakup.Gratuluje. Biemme to dość duża firma włoska specjalizująca się w odzieży sportowej.Te ubrania są bardzo fajne i wysokiej jakości ale po koszmarnych cenach . Pozdrawiam Jarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bialykom Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Już już kupiłem, ale nie Shimano, bo nie mieli :angry: Kupiłem Biemme pierwszy rfaz słysze o takiej firmie, ale wg mnieśa dobre, a tu zapodaje fotki: toz to kopia butow Sidi Bullet mozesz zrobic fotki podeszwy i tylu buta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 pierwsze widze butki biemme?ile dales i jakie wrazenia po pierwszym uzywaniu?biemme robi sporo fajnych w tych nawet dosc highendowych ciuchow rowerowych ale butki to dla mnie nowosc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 10 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 No mało, bo zabardzo się tym nie interesowałęm (odzieżą) Dałęm za nie dokładnie 287 zł w Częstochowie. Wrażennia takie - SUPER BUCIKI!!! toz to kopia butow Sidi Bullet mozesz zrobic fotki podeszwy i tylu buta??? Zrobie jak będe miał dobrego kompa, bo na tym co teraz pisze to nawet płyty się nie da odtworzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 11 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Dobra już mam kompa O.K więc zarzucam fotki: buciki podeszwa Jak chciał bialykom tył bucików Jak chciał bialykom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 No buty fajne ale podeszwa mao agresywna. Noga sie w nich nie poci bo nie widac siateczek wentylacyjnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Nie nie poci, ale też nie za dużo w nich przejechałem, bo ok. 30 km, ale było OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zulus Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 U Arnika 072 kosztują 193zl, może czasami na allegro są w podobnej cenie. To są chyba najtańsze buty którymi warto się interesować (chyba że jakaś ciekawa wyprzedaż na allegro, ale to się nie często zdarza). W dodatku masz 13lat więc chyba długo w takich spd nie pojeździsz po stopa szybko urośnie. Kto to jest Arnik??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 o boże czy znasz cos takiego jak google? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gacor Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Korzystając z sytuacji chciałem sie poradzić a mianowicie mam zamiar kupić buty shimano M072 ale jest mały problem do tych butow zalecane są pedały PD-M520 a ja chciałbym kupić pedały PD-M424 i tu pojawia sie pytanie czy będą one pasować? http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...421&did=45&l=pl http://www.centrumrowerowe.pl/index.php?s=...87&did=132&l=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roge Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Kupując pedały, dostajesz je w komplecie z blokami. Bloki to część, którą przykręca sie do buta i która trzyma pedał. Nie ma znaczenia, jakie buty kupisz, byle dało się do nich przykręcić bloki, co w sprzęcie Shimano i nie tylko, da się zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zulus Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Chciałem tylko nadmienić, że zgadzam się z przedmówcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sixer Napisano 7 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Wiem że to nie ten dział powiniem ten post być w dziale test, ale pózniej napisze tam temat. Buty już się troszeczke prują , brud przylega to srebrnych częśći i nuie da się tego umyć trzeba szorować szczotką drucianą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.