Rav93 Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Witam, Założyłem konto na forum o nazwie RavKos, otworzyłem link aktywacyjny, jednak nawet po odczekaniu kilkunastu minut wciąż po zalogowaniu wyskakuje mi "Błąd" "Brak uprawnień do przeglądania forum" Założyłem więc drugie konto, z którego też teraz piszę, aby zapytać się co mogę zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 18 Czerwca 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 mogłeś napisać na [ admin @ forumrowerowe.org ]. Co teraz chcesz zrobić - nie wiem - nie umiem czytać w Twoich myślach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav93 Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Jak to co? Chciałbym prosić o nadanie uprawnień do przeglądania forum na konto RavKos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 20 Czerwca 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 załatwione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.