Grzeniu Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Witam. Jak w temacie. Czy jest na pokładzie ktoś kto ma taką kartę i mógłby dokonać płatności nią dla mnie lub użyczyć danych do dokonania wpłaty? (oczywiście po zasileniu przeze mnie ) Dla jasności- zakup na coolicool.com a produkt to kamerka sportowa. Akcja jednorazowa.
TOMASZlodz Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Myślę, że możesz zapłacić zwykłą karta debetową/bankomatową, a bank Ci przeliczy USD na PLN. Ja tak kupuję z aliexpress
Grzeniu Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Napisano 15 Czerwca 2015 Tego nie chciałbym robić, bo boję się o resztę środków na koncie, dlatego poszukuję jakiegoś rozwiązania w stylu karta przedpłacona-mam na koncie/karcie tyle ile potrzeba na zakup.
lucass3 Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 No to masz z WBK kartę przedplacona. Nawet na Allegro masz aukcję gdzie możesz ją sobie kupić.
apstryk Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Boisz się o swoją kartę, więc prosisz żeby ktoś za ciebie zaryzykował?[emoji15] Ciekawe podejście...
mboczek Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 Załóż sobie konto w Kantorze Alior. Kartę dają za darmo, bez żadnych opłat. Możesz kupować tyle dolarów ile w danej chwili potrzebujesz, a jak nie masz to nie ma z czego kraść.
Grzeniu Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Napisano 15 Czerwca 2015 Boisz się o swoją kartę, więc prosisz żeby ktoś za ciebie zaryzykował?[emoji15] Ciekawe podejście... Mało kto płaci kartą od swojego konta głównego,a nie proszę żeby ktoś mi je udostępniał.Większość ludzi kupujących w Chinach ma konta walutowe/ karty przedpłacone gdzie przesyłają konkretną sumę do zapłaty i oprócz tego momentu jest ono puste.O to mi chodzi.
Fenthin Napisano 15 Czerwca 2015 Napisano 15 Czerwca 2015 poszukuję jakiegoś rozwiązania w stylu karta przedpłacona-mam na koncie/karcie tyle ile potrzeba na zakup. PayPal?
Grzeniu Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Napisano 15 Czerwca 2015 Teraz widzę, że akceptują tam Paypal, więc chyba spróbuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.