Skocz do zawartości

[karta walutowa USD] Prośba o dokonanie przelewu do Chin

Grzeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Jak w temacie. Czy jest na pokładzie ktoś kto ma taką kartę i mógłby dokonać płatności nią dla mnie lub użyczyć danych do dokonania wpłaty? (oczywiście po zasileniu przeze mnie  :teehee: ) Dla jasności- zakup na coolicool.com a produkt to kamerka sportowa. Akcja jednorazowa.

Napisano

Tego nie chciałbym robić, bo boję się o resztę środków na koncie, dlatego poszukuję jakiegoś rozwiązania w stylu karta przedpłacona-mam na koncie/karcie tyle ile potrzeba na zakup.

Napisano

Załóż sobie konto w Kantorze Alior. Kartę dają za darmo, bez żadnych opłat. Możesz kupować tyle dolarów ile w danej chwili potrzebujesz, a jak nie masz to nie ma z czego kraść.

Napisano

Boisz się o swoją kartę, więc prosisz żeby ktoś za ciebie zaryzykował?[emoji15] Ciekawe podejście...

Mało kto płaci kartą od swojego konta głównego,a nie proszę żeby ktoś mi je udostępniał.Większość ludzi kupujących w Chinach ma konta walutowe/ karty przedpłacone gdzie przesyłają konkretną sumę do zapłaty i oprócz tego momentu jest ono puste.O to mi chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...