Grande Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 (edytowane) SKRADZIONO ROWER!Witam, W dniu 11/06/2015 jakiś amator cudzej własności "pożyczył" sobie z Kopernika 67/69 (Łódź) mój rower. Specialized P1 AM, kolor jak na zdjęciach (jedno poglądowe, drugie przedstawia mój rower). Cechy charakterystyczne:- rama 24 cale więc raczej mało popularny rozmiar- obuty w opony Schwalbe Table Top- znaki charakterystyczne na ramie i główce (nie będę na razie zdradzał jakie) Jeśli ktoś widział proszę o info tutaj lub tel: 501-762-542 Z góry dziękuję. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Grande Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzystkaPomocy Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Współczucie, w Łodzi złodziejstwo się szerzy, że szkoda gadać. Szczerze to trochę Ci się dziwię, że zostawiłeś Speca bez opieki. Chyba nadeszły już czasy, że bez namierzania GPS ukrytego w rowerze nie ma co go zostawiać na zewnątrz. Nadajniki GPS z tego co wiem uaktywniają się na ruch, więc jakby ktoś zaczał grzebać przy rowerze ew. nim jechać, dostajesz o tym powiadomienie i masz mapkę trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grande Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Złudne poczucie bezpieczeństwa rozleniwiło... i takie są opłakane skutki. Największy wku... nerwa mam na to, że przed sezonem włożyłem ponad 500zł wymieniając kupe części na nowe a zdążyłem przelecieć się całe dwa razy. :/Patent z GPS całkiem fajny ale... ile taka zabawa kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Lokalizator od około 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grande Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 To nawet nie jest tak tragicznie... może do następnego sobie sprezentuję takie ustrojstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 W tej cenie kupisz dobry u-lock. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 W tej cenie kupisz dobry u-lock. ale jako drugie "zabezpieczenie" do drogiego roweru... z drugiej strony, na razie lokalizatory znalazłem w trzech wersjach: - wkręcany w mostek kierownicy - tylna lampka - breloczek przypuszczam, że jak ktoś "zawodowo" kradnie rowery to dokładnie wie, czego i gdzie ma szukać. Niestety rower to nie auto, gdzie można gps dobrze ukryć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grande Napisano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 Jeśłi rower jest za kilka worków złota to warto zainwestować w jedno i drugie a lokalizator można jakoś skamuflować (przynajmniej teoretycznie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 mimo, że nie mam roweru za kilka worów złota (ale bardzo go lubię), to sam się na lokalizatorem zastanawiam. Na pewno nie zaszkodzi a może bardzo pomóc w odnalezieniu roweru. Na razie jednak zakupiłem właśnie ulocka. Gps już raczej na przyszły sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2015 http://uwaga.tvn.pl/reportaze,2671,n/zlodzieje-rowerow-na-celowniku-uwagi,168744.html Tu ukryli dwa lokalizatory gps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Do tego GPS w breloczku ma ktoś linka? Widzę że SpyBike zrobił wersje do sztycy bo wcześniej nie było http://www.integratedtrackers.com/GPSTrack/Products.jsp Tylko te ceny... :/ Sztyca to nawet z Glonass jest. Muszę pomyśleć, mimo że rower zamykam Abus Granit X Plus 54 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 @@dymcio111, proszę bardzo: http://allegro.pl/tracker-lokalizator-sledzenie-podsluch-orllo-i5367780395.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Trochę ciężkie do schowania, a ja mam siodełko z otworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weland Napisano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 no właśnie, ciężko schować a rower to nie samochód, nie ma zbyt wielu schowków. Ja niestety nie znalazłem jeszcze mniejszych lokalizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi