Miecho87 Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Łatwiej użyć tego i znaleźć te 3 sklepy Krossa w Łodzi.
Karola1 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Dzięki za podpowiedź niestety z moich poszukiwań wygląda iż o kross'a będzie trudno ale z unibike'em już jest dużo łatwiej:)
gronom Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 ja tez przerobilem pare sklepow w lodzi i sprawa jak dla mnie wyglada tak: ten na rzgowskiej 33 to hemat maja w sumie caly asortyment kellysa i co sie tam chce ceny o pare zlotych wyzsze niz mozna kupic przez internet ale zastrzegaja sie ze to katalogowe. Pan na serwisie robi od laski i jak mu sie zachce, w pewnym momencie wyszedl bo byla juz jego godzina i prace kontynuowalem ja ze sprzedawca... nie byl zadowolony tez ze musi rozkuc lancuch przy zmianie przerzutki bo okazala sie niedobra (kupiona wczesniej w tym samym sklepie - na bank miala odpowiadac). Bralem to jego marudzenie za takie dosc specyficzne zarty. Przerzutke wymienili po marudzeniu na inna najpierw proponowali zebym sobie podlozyl blaszke by wyrownac poziom (obejma nachodzila na otwor na bidon)... Piasta - ja uwazam ze jest tam zwyczajnie drogo maja sporo wszystkiego ale jakos nie czuje sie u nich nigdy komfortowo nie doradza tylko sprzedaja serwis natomiast tez mnie nie urzekl oddalem kiedys im stary rower po domowym remoncie mieli wyregulowac przerzutki hamulce i sprawdzic piasty i jak trzeba podcentrowac kola...termin dostalem po mniej wiecej 2 tygodniach i do zaplacenia mialem 100zl co uwazam za lekka przesade tym bardziej ze regulacje wykonane zostaly niepoprawnie. w dynamie bylem pare razy ale albo mieli najdrozej albo zwyczajnie nie mieli wiec przestalem do nich jezdzic. jest jeszcze taki maly sklepik na rzgowskiej niedaleko czerwonego rynku polecam do takich zwyklych rzeczy: skuwacz za 5zl prosze bardzo dluzsza sztyca 45cm za 11zl mialem tylko dyche i tez dalo rade. Na koniec chcialbym polecic sklep na rzgowskiej roweromaniak. Dwoch chlopakow ktorzy widac ze sa zapalencami i az bylem zdziwiony ze staraja sie na maxa pomoc. sklepik malutki a zawsze czekam w kolejce. ceny spoko maja caly asortyment PRO i zawsze jak nie maja czegos o co ktos pyta proponuja ze to sprowadza. Pare razy odradzili mi zakupu mimo ze mogli na mnie zarobic doradzajac mi lepiej. Wszystkie regulacje mimo urwania glowy robia od reki czasami tez slyszalem cene: Niech sie dobrze jezdzi Gdy oddalem do centrowania kolo facet mial strasznie duzo roboty a dostalem smsa po dwoch godzinach ze juz jest do odbioru. Szczerze moge ten sklep polecic szkoda ze nie maja asortymentu kellysa. Sadze ze takich osob jak ja jest duzo wiecej i dlatego zawsze jest u nich tlok. Przyjemne gdy w sklepie traktuja Cie jak kumpla ze wspolna pasja a nie jak zwyklego klienta ktoremu mozna cos opchnac.
Cuberider Napisano 7 Sierpnia 2010 Napisano 7 Sierpnia 2010 Elo Pełny asortyment Unibików ul. Kilińskiego 158 i Czarnkowska 2 sklep "Cyklista Łódź"
ps222 Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 a co sadzicie o goldsporcie na kopernika 33 i o tym rowerku czy sie oplaca http://goldsport.pl/do/item/211995/RowerScottSport
Cuberider Napisano 8 Sierpnia 2010 Napisano 8 Sierpnia 2010 Elo rowerek całkiem spoko ale w tej cenie a raczej z niewielką dopłatą masz na lepszym osprzęcie np. Unibika Vipera http://unibike.pl/vipergts.html
ps222 Napisano 10 Sierpnia 2010 Napisano 10 Sierpnia 2010 Dzieki ten vaiper tez niezly musze sie przejechac zobaczyc za zywo
wilczk Napisano 5 Sierpnia 2011 Napisano 5 Sierpnia 2011 Hej! Kupiłem nowy rower i już muszę z nim iść do serwisu (zanim nawet się na nim przejechałem). Ma scentrowane koło, a ja nie mam czasu i kasy na wysyłanie go do Białegostoku (pozdrawiam sklep stamtąd ) Orientujecie się gdzie na Retkini można zrobić to tanio?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.