matio1989 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Shiemano, otóż w moich już mniej wiecej 1-2 miesięcnzych bucikach spd sh-m089 poszedł szew przy czubku, prawde mówiąc zahaczyłem butem o schodek, ale żadnego śladu takowego zahaczenia nie widać w okolicach, gdzie puścił szew, tylk sprawia to wrażenie jakby poprostu puścił bo był słaby. Ów szew zaczyna sie rozwalać coraz bardziej.. pare dni z tym tak jeźdzę. moje pytanie: jak myślicie, rozpatrzą mi pozytywnie to na gwarancji? Pozdro i sory jeśli w złym dziale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 A ma to jakieś znaczenie co myślimy? Odsyłaj i się okaże czy shimano uwzględnia takie przypadki. Mi po 3 miesiącach sypią się dźwigienki klamr od napinania paska. Też nie wiem czy rozpatrzą pozytywnie. Swoją drogą to niezła tandeta te klamry jak na buty za takie pieniądze. Dźwigienka zrobiona z plastiku więc nic dziwnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.