swimfan Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 A Przy -10:)?, koszty wkladki zelowej to tez jakis wydatek ktory wedlug tej firmy niepotrzebnie zwieksza koszty. Pianka na pewno szybciej sie zuzywa. Trzeba bylo im powiedziec czy widzieli budowe wkladki zelowej powleczonej w pianke:). Jakos dziwne inne firmy stosuja zel w krotkich letnich spodenkach nawet taka kupilem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nie twierdzę, że ma rację ani że jej nie ma... Ot jako ciekawostkę wrzuciłem. Sam jeżdżę w decathlonowskich "żelowych" w temperaturach powyżej 20-25 stopni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wałkując temat dalej... Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat spodenek vitesse i wkładki chrono contact? Fajnie gdyby ktoś miał porównanie ze spodenkami innych firm a już zupełnie ekstra, gdyby miał porównanie ze spodenkami z decathlonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Zapytałem o tą wkładkę i dostałem taką odpowiedź: " ....stosujemy tylko i wyłącznie wkłady piankowe (antybakteryjna, profilowana pianka) wkłady żelowe nie nadają się do stosowania w krótkich letnich spodenkach, ponieważ żel jest gumą, która przy wyższych temperaturach "odparza"...." Ciekawa teoria... dziwne wczoraj byle w intersporcie i berknera spodenki maja wlasnie zelowa wkladke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Tak swimfan, już to pisałeś i się do tego odnosiłeś. Pytałem o coś innego... Czy vitesse jest wart swojej ceny i czy wkładka jest dobra w porównaniu "z"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.