Skocz do zawartości

[cross] Rower do 1700 zł

FROGE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciałbym kupic jakiś rower do 1700 zł. Ważne jest to by miał klasyczne "fał brejki" i dobry ospręt np. alivio.

Nie interesuje mnie Kands maestro ani inne alegroowskie wynalazki (po prostu mi sie nie podobają, i śmierdzą mi jakims chińskim chłamem :thumbsup: )

Z góry dziekuje! 

Napisano

unibike też nie jest zła firma porównując do tych innych , kellys czy coś w tym stylu :P szfagier kupił nówke kellysa i amor sypnął :P tzn ta blokada nie działała i oddał na razie cisza :P

Napisano

Dobra, przeglądając inne posty, zobaczyłem, że ten kands jest taki cudowny i o mój boże  :whistling: , naprawde jest taki dobry ?

Napisano

Jaki model tego kands'a? sam mówiłeś że nie chcesz żadnych kandsów ani nic w ten desen bo to chińszczyzna :) jesteś niezdecydowany .

Napisano

Kandsy żadna chińszczyzna ale polska marka (wypadałoby wspierać swoich) która się dopiero rozwija i stąd tak niskie ceny. W tej cenie na pewno lepszy wybór niż popularne marki gdzie najdroższy jest napis na ramie.

Napisano

Może i nie chińszczyzna ale polska mój szfagier ma z kands'a i po 11 dniach w amoru blokada się zepsuła i cały czas stuka mu hamulec a rower nówka :)

Napisano

Niby tak ale do roweru za 1700 zł wkładają dość słaby amor hamulce dobrze hamują tylko coś brzęczy w nich jak się jedzie po dziurach czy coś :P

Napisano

unibike też nie jest zła firma porównując do tych innych , kellys czy coś w tym stylu :P szfagier kupił nówke kellysa i amor sypnął :P tzn ta blokada nie działała i oddał na razie cisza :P

Mniejsza o to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...