tomek99209 Napisano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nazwa: Devron Zerga D3 Gwarancja! tel. 518 371 750 Black Magic (2014) Data dodania: 14 czerwiec 2015 - 13:53 Witam mam do zaoferowania rower Devron Zerga D3. Kupilem go jakos we wrzesniu rok temu. Jako nowego , jestem jego pierwszym wlascicielem. Posiadam ksiazeczke gaarancyjna. Ktora jest waxna jeszcze jakies 1.5 roku. Cena jest do nego ;p . wiecej info . chetni dzwonic po 15 - szkola -,- . Odpisuje na sms.o kazdej porze dniani nocy :DWszystko smiga jak nalezy :)Specyfikacja:Rama - Devron Zerga D3Siodło - WtbAmortyzator - Rock Shox XC 30 . 100MM Opony - Deestone 26 x 2.1 (nowe)Korby - Truvativ blezeObręcze - DevronPiasty- SramPrzerzutka tył - SRAM x7 9-biegowaManetki -Sram x5 obydwieHamulce - Avid Elixir 1Tarcza przod - 180 mmTarcza tył - 160 mmKierownica - TruvativRozmiar ramy: M 18"Nowy hak do przerzutki.Jest dodane nowe zdjecie. Jakby ktos zainteresowany nie wierzyl ze jestem jego 1 wlascicielem, to ma dowód. Dzwonic pisac Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Maniak Napisano 15 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.