Skocz do zawartości

Devron Zerga D3 Gwarancja! tel. 518 371 750 Black Magic (2014)

tomek99209

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa: Devron Zerga D3 Gwarancja! tel. 518 371 750 Black Magic (2014)

Data dodania: 14 czerwiec 2015 - 13:53

Witam mam do zaoferowania rower Devron Zerga D3. Kupilem go jakos we wrzesniu rok temu. Jako nowego , jestem jego pierwszym wlascicielem. Posiadam ksiazeczke gaarancyjna. Ktora jest waxna jeszcze jakies 1.5 roku. Cena jest do nego ;p . wiecej info . chetni dzwonic po 15 - szkola -,- . Odpisuje na sms.o kazdej porze dniani nocy :DWszystko smiga jak nalezy :)Specyfikacja:Rama - Devron Zerga D3Siodło - WtbAmortyzator - Rock Shox XC 30 . 100MM Opony - Deestone 26 x 2.1 (nowe)Korby - Truvativ blezeObręcze - DevronPiasty- SramPrzerzutka tył - SRAM x7 9-biegowaManetki -Sram x5 obydwieHamulce - Avid Elixir 1Tarcza przod - 180 mmTarcza tył - 160 mmKierownica - TruvativRozmiar ramy: M 18"Nowy hak do przerzutki.Jest dodane nowe zdjecie. Jakby ktos zainteresowany nie wierzyl ze jestem jego 1 wlascicielem, to ma dowód. Dzwonic pisac :P

Zobacz rower

• Mod Team

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu

- podobny temat już istnieje

- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.

Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...