Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Porównaj wyposażenie tych dwóch i sam sobie odpowiedz. Dlaczego boisz się zakupu przez internet? Jakie są Twoje wymiary(wzrost, przekrok)?Bo nie mam możliwości przymierzenia i tyle. Na tego nie przeskocze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja tam widzę nadal powystawiane te Mustangi 29er więc nie wiem czemu miało by ich nie być. Czy warto Scale 950?? Nie nie warto tak jak i nie warto brać niczego od Treka za takie ceny. Kupić rower "w promocji" za 5K na XC 32 to trzeba być frajerem i tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Charvel Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Co myślicie o rowerze KTM Ultra 1964 (2015)? Bike za 4500pln i heble M396 Żart jakiś kiepski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 za 5k bez Reby to jest strata pieniedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Nie tak dawno Marcin miał ofertę za 5200 na tego Gianta http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.advanced.29er.2.ltd/18859/76349/#specifications Tylko mi tu nie stękać, że z hydrauliką jest to "kiepski żart". W sumie to "materiał" poglądowy jaki syf oferują inni za podobną kasę. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez beskid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nie tak dawno Marcin miał ofertę za 5200 na tego Gianta http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.advanced.29er.2.ltd/18859/76349/#specifications Tylko mi tu nie stękać, że z hydrauliką jest to "kiepski żart". W sumie to "materiał" poglądowy jaki syf oferują inni za podobną kasę.Mustanga 2.0 baba juz nie mogła ściągnąć :-| 1.0 może by dala... Zadzwonię jutro ale coś mi nie pasi w tym romecie ale nie wiem co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciej83 Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Za 5,2k mozna tez zlożyc Rose Uprising na Rebie tylko to tez wysylkowo, z lepszymi hamulcami chyba 615 tam daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Mustanga 2.0 baba juz nie mogła ściągnąć :-| 1.0 może by dala... Zadzwonię jutro ale coś mi nie pasi w tym romecie ale nie wiem co...Beskid romet 1.0 ma sztywna os z przodu? Czy tylko ja jej nie widzę? Za 5,2k mozna tez zlożyc Rose Uprising na Rebie tylko to tez wysylkowo, z lepszymi hamulcami chyba 615 tam daja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 (edytowane) Mustang 1 czyli ten z Reconem ma obie sztywne osie i jest na pewno lepszą ofertą niż ten Scale. Z tym Giantem XTC to napisałem całkiem serio tylko pytanie czy jest nadal i jaki rozmiar. No i czy miał byś te 5200. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez beskid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Mustang 1 czyli ten z Reconem ma obie sztywne osie i jest na pewno lepszą ofertą niż ten Scale. Z tym Giantem XTC to napisałem całkiem serio tylko pytanie czy jest nadal i jaki rozmiar.Juz kolega pisał do mnie w tej sprawie ale wole nowke kupic przez zaprzyjaźniony sklep u mnie w miejscowości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Twoja wola ale ten Giant z carbonu i na takim osprzęcie w tej kwocie to super oferta. Ewentualnie jak by był gdzieś w okolicy w co wątpię http://velo.pl/rowery/gorskie-sztywne/cross-country-29/author/instinct-29-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Za duża kasa na gianta... 5 k to max na rower A po wymianie kół romet będzie super wyborem i tak to zostawiam. Sztywna os przesadzilas sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Coś tam wspominałeś o ściganiu się więc jak masz jakichś "zaprzyjażniony" sklep to zapytaj czy by Ci nie wymienili manetek na XT. To jedyna rzecz w tym rowerze, którą warto wymienić. Reszty nie ma co tykać bo jest na dość wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Coś tam wspominałeś o ściganiu się więc jak masz jakichś "zaprzyjażniony" sklep to zapytaj czy by Ci nie wymienili manetek na XT. To jedyna rzecz w tym rowerze, którą warto wymienić. Reszty nie ma co tykać bo jest na dość wysokim poziomie.Zapytam zapytam dziękuję za wszystkie rady i myślę że następny post to już będą zdjęcia nowego roweru :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość petrop Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Siostra kupiła scott scale 940 za 5440zł coś mało dostałeś na niego rabat. Idzie uzyskać nawet 20 % a wtedy ten scale 950 za 4480 był by też niezłą ofertą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Nie opuści mi typ na tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość petrop Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Możesz powiedizeć kwotę jaką możesz dać i niech się zastanowi bo więcej nie możesz dać. Jak nie to zrobisz jak uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja juz się psychicznie nastawiony na rometa i koniec bo oszaleje ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość petrop Napisano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Spoko jak byś nei zrobił będziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 30 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Mam teraz rometa ramblera 29 2013 wiec to będzie i tak kosmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Dzisiaj baba w romecie ogłosiła ze Mustanga nie ma i nie będzie :-| jakieś macie propozycje co teraz wybrać? Orbea? Czy może coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumma Napisano 10 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 (edytowane) http://www.shockblaze.pl/r9-elite-29-8 -taka propozycja,oczywiście cenę należy negocjować. lub to:http://www.wheeler.pl/rowery/gorskie/eagle-400-29er-detail Edytowane 10 Lipca 2015 przez gumma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 5. 5k? Mustang 4.9k a dla mnie 4.2k drogo trochę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2015 http://www.kross.pl/pl/mtb-xc-29/level-b8 jak ten Kross wypada na tle rometa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vordilion Napisano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Dzięki panowie za rady. zamówiony romet Mustang r-line 1.0 29er juz do mnie jedzie (-: temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi