Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Porównaj wyposażenie tych dwóch i sam sobie odpowiedz. Dlaczego boisz się zakupu przez internet? Jakie są Twoje wymiary(wzrost, przekrok)?

Bo nie mam możliwości przymierzenia i tyle. Na tego nie przeskocze.
Napisano

Ja tam widzę nadal powystawiane te Mustangi 29er więc nie wiem czemu miało by ich nie być.

Czy warto Scale 950?? Nie nie warto tak jak i nie warto brać niczego od Treka za takie ceny. Kupić rower "w promocji" za 5K na XC 32 to trzeba być frajerem i tyle w temacie.

Napisano

Nie tak dawno Marcin miał ofertę za 5200 na tego Gianta http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/xtc.advanced.29er.2.ltd/18859/76349/#specifications Tylko mi tu nie stękać, że z hydrauliką jest to "kiepski żart". W sumie to "materiał" poglądowy jaki syf oferują inni za podobną kasę.

Mustanga 2.0 baba juz nie mogła ściągnąć :-| 1.0 może by dala... Zadzwonię jutro ale coś mi nie pasi w tym romecie ale nie wiem co...
Napisano

Mustanga 2.0 baba juz nie mogła ściągnąć :-| 1.0 może by dala... Zadzwonię jutro ale coś mi nie pasi w tym romecie ale nie wiem co...

Beskid romet 1.0 ma sztywna os z przodu? Czy tylko ja jej nie widzę?

Za 5,2k mozna tez zlożyc Rose Uprising na Rebie tylko to tez wysylkowo, z lepszymi hamulcami chyba 615 tam daja

Napisano (edytowane)

Mustang 1 czyli ten z Reconem ma obie sztywne osie i jest na pewno lepszą ofertą niż ten Scale. Z tym Giantem XTC to napisałem całkiem serio tylko pytanie czy jest nadal i jaki rozmiar. No i czy miał byś te 5200.

Edytowane przez beskid
Napisano

Mustang 1 czyli ten z Reconem ma obie sztywne osie i jest na pewno lepszą ofertą niż ten Scale. Z tym Giantem XTC to napisałem całkiem serio tylko pytanie czy jest nadal i jaki rozmiar.

Juz kolega pisał do mnie w tej sprawie ale wole nowke kupic przez zaprzyjaźniony sklep u mnie w miejscowości
Napisano

Za duża kasa na gianta... 5 k to max na rower

A po wymianie kół romet będzie super wyborem i tak to zostawiam. Sztywna os przesadzilas sprawę

Napisano

Coś tam wspominałeś o ściganiu się więc jak masz jakichś "zaprzyjażniony" sklep to zapytaj czy by Ci nie wymienili manetek na XT. To jedyna rzecz w tym rowerze, którą warto wymienić. Reszty nie ma co tykać bo jest na dość wysokim poziomie.

Napisano

Coś tam wspominałeś o ściganiu się więc jak masz jakichś "zaprzyjażniony" sklep to zapytaj czy by Ci nie wymienili manetek na XT. To jedyna rzecz w tym rowerze, którą warto wymienić. Reszty nie ma co tykać bo jest na dość wysokim poziomie.

Zapytam zapytam dziękuję za wszystkie rady i myślę że następny post to już będą zdjęcia nowego roweru :-D
Gość petrop
Napisano

Siostra kupiła scott scale 940 za 5440zł coś mało dostałeś na niego rabat. Idzie uzyskać nawet 20 % a wtedy ten scale 950 za 4480 był by też niezłą ofertą

Gość petrop
Napisano

Możesz powiedizeć kwotę jaką możesz dać i niech się zastanowi bo więcej nie możesz dać. Jak nie to zrobisz jak uważasz :)

Gość petrop
Napisano

Spoko jak byś nei zrobił będziesz zadowolony :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Dzisiaj baba w romecie ogłosiła ze Mustanga nie ma i nie będzie :-| jakieś macie propozycje co teraz wybrać? Orbea? Czy może coś innego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...