Mod Team Puklus Napisano 13 Czerwca 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Witam Krótko i na temat, kto sie wybiera ? Ja będę na 90%, plany miałem większe ale czasu starczy mi tylko na to ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinder85 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Na rowerach ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Czerwca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Możesz nawet na kolanach jak masz coś na sumieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzak Napisano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jakieś rowerowy obóz? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksJVCC Napisano 4 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Jadę rowerem z Częstochowy przez Wrocek i Zielonkę. Trzy dni jazdy od soboty 25 lipca. Ktoś chce mi potowarzyszyć w trasie albo jakieś ognisko w lesie w nocy? Dodam, że na Woodstocku mam zaistą ekipę i śliczne dziewczyny w obozie w różnym wieku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Lipca 2015 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Sie możemy zgadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk220 Napisano 15 Lipca 2015 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Ja jadę _______________ http://www.conrad.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartosz302 Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Ja nie muszę bo mieszkam w Jarocinie pare metrów od festiwalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.