Gość Napisano 13 Czerwca 2015 Napisano 13 Czerwca 2015 Witam, Coraz bardziej zastanawiam się nad rowerem szosowym, MTB przestało mnie jakoś kręcić. Do zaoferowania mam rower na ramie Hexagona x6, specyfikacja poniżej ( cyferki po - oznaczają przebieg danej części, to co ma wpisane że jest nowe ma przebieg jakiś 30 km, tyle co przejechałem się dzisiaj): Rama: Hexagon x6 2013 -1500 Koła: Piasta Joytech/ Obręcz MTRr3 - 1500 Opony: Continental Race King 2.2 -1000 Dętki: Continental Tubes MTB 26- Nowe- założone wczoraj Amortyzator: XCR 2011 100mm Blokada Skoku/ Regulacja tłumienia -1000 Stery: Neco Pół Zintegrowane -1500 ( Prawdopodobnie są do wymiany, pojawił się chyba minimalny luz) Mostek: Accent Twister 110mm - 1000 Kierownica: Accent Fat&Flat- 300 Chwyty: Boplight Piankowe -1000 Hamulce: Shimano BR-M395/ Przód klocki półmetaliczne/ tył żywiczne - Hamulce 500 / Klocki przód- 200 Tarcze: RT 56 180/ 160- 1500 Manetka tył: Acera Korba: DURO DJ-D oś zintegrowana ( 22-32) Aktualnie napęd 1x8- 200 Kaseta: HG-51 11-28 8s- 200 Łańcuch: Accent 902 9s- 200 Przerzutka tył: Deore RD-M592- Nowa- założona wczoraj Siodło: BTWIN 500- Nowe- założone wczoraj Sztyca: Kross- 1500 Zacisk- Accent- Nowy- założony wczoraj Pedały + Noski: VP 196- Nowe- założone wczoraj Zaciski Piast: TranzX na imbus- 300 Akcesoria: Koszyk na bidon Kellys, osłony neoprenowe Wady: Dzisiaj poleciał mi Aceton na kawałek ramy, około 8 cm przy główce jest zmatowione, raczej nie będzie problemu żeby to przywrócić do połysku. Rower posiada normalne ślady użytkownia, praktycznie nie ma rys, bardzo o niego dbałem. Z rzeczy które trzeba zrobić to właściwie tylko wspomniane stery ( bardzo możliwe że wystarczy wymiana samych wianków). Dlaczego jest tyle nowych części a ja chce sprzedać? Nie jest to żadna ściema, poprostu zacząłem go modernizować a na końcu okazało się że jakoś przestało mnie to kręcić. Decyzji na 100% o sprzedaży jeszcze nie podjąłem, jednak gdyby ktoś był naprawdę zainteresowany możemy porozmawiać Rower do obejrzenia w Otwocku. Cena jaka mnie interesuje to 2300 zł z możliwością sensownej negocjacji. Pytania na PW lub na mail filipwojciechowski1990@wp.pl
Mod Team anarchy Napisano 14 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 14 Czerwca 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.