Skocz do zawartości

[Humor] Kwiatki z serwisu - zdjęcia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Najechaliście na kolegę "Phoe" co najmniej jakby oczerniał Giant'a i Suntoura robiąc na forum jakąś aferę, tymczasem zapytał czy to nie jeden z wadliwych egzemplarzy... Błazenada.

Jak dla mnie to powinny posypać się nagrody za takie teksty jak powyżej.

Bardzo ładnie to także świadczy o reprezentantach Giant'a, trzymajcie tak dalej :thumbsup:  W stopce macie jasne odniesienie że jesteście sprzedawcami tej marki, a wpisy jak powyżej raczej dobrze na PR firmy nie wpływają  :thumbsup:

Napisano

@@MarcinGoluch, kolega @@phoe, zadał proste pytanie i otrzymał od sprzedawcy Gianta informację że jest

z######.
wpartą Twoją wnikliwą analizą

polecam fajną lekturę Mateusza Grzesiaka "Psychologia hejtu".

Zadaj sobie, proszę, pytanie kto tu jest hejterem(ami).

Napisano

Nigdy niczego nie hejtowałem, tylko wyrażałem SWOJĄ opinie o tym co kupiłem - mam do tego pełne prawo.

A że was boli, że to akurat jest marka na której zarabiacie, to macie pecha.

Co najwyżej po dzisiejszym "ataku", pozwoliłem sobie ustawić fajną sygnaturkę. ;)

• Mod Team
Napisano

Skom, Waza, Phoe - idźcie sobie robić syf gdzie indziej!

Phoe - jesteś znany na forum z robienia syfu w każdym temacie traktującym o Giancie. Nie obchodzi mnie jak bardzo łzawa jest Twoja historia, ale jeśli to zachowanie nadal będzie się powtarzało to pójdziesz płakać na inne forum!
Waza - wrzuciłem Cię do jednego worka - nic do Ciebie nie mam, ale wyskakujesz jak Filip z konopi nie znając historii;
Skjaatel - rozumiem wkurzenie ale daj na luz - z tym zawodnikiem nie wygrasz w ten sposób. To samo dotyczy kolegi MarcinGoluch. Nie odpowiadajcie na zaczepki - zostawcie syfiarzy ekipie porządkowej.
P.S. dla jasności - nie jestem zakamuflowaną opcją Gianta ani Suntoura. Nie płacą mi za ochronę ani nic z tych rzeczy.

Koniec offtopu

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Z własnego, prywatnego serwisu w moim pokoiku: śmierć techniczna :bye2: SF13-XCM-DS-HLO-29-100, 24kkm przebiegu, w tym dwie zimy. Służył dzielnie, niejeden Beskidzki szlak widział ;)

1pQ9xtX.jpg

• 9 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Piasta na 36 szprych a obręcz na 32 szprychy. Co? nie da się? 

kwiatek12.jpg

kwiatek11.jpg

Napisano

Aż mi się przypomniały "stare" czasy i przesiadki z 36 szprych na przyszłościowe 32 :P Generalnie patent działa, czasami trzeba pobawić się długością szprych. Obecnie kompletnie nieopłacalny, ale kiedyś za połowę wypłaty kupiłem M751 i to ze zniżką pracowniczą image.thumb.png.afff83c684502d4a5d1c1d879e8ede13.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...