Gość Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Te podkładki to nie są przypadkiem nakrętki od wentyla? No i ciekawe jak mocno przykręcił hamulce śrubą na "krzyżak" Zawsze mnie fascynowało, jak to możliwe że kogoś stać np na hamulce hydrauliczne a nie chce mu się ruszyć dupy i kupić odpowiedniej śrubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Zwłaszcza ze kupując nowe masz wszystko w zestawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 30 Lipca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 nie chce mu się ruszyć dupy nie tolerujemy takiego słownictwa na forum!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Dziś wpada kolo z kołem Mavica, bardzo fajnym, Kryrium SL.Ładne nie prawdaż ? No i gość mówi ze dał koł odo naprawy ale jak by miało bicie. Po wstępnym obejrzeniu koła, nawet wiedziałem czemu A teraz gwóźdź programu "A jak myślisz Jorgen, pan sie zorientuje jak damy inną szprychę ??""A co ty, dawaj, nikt sie nie zorientuje" Taka sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Troche luźna ta szprycha [emoji4] Kiedyś oddałem tylne koło Mavica na serwis bo strzelało to wymienili kilka nypli na inne (krótsze). Koło dalej strzelało. Dopiero przestało strzelać jak pojechało na gwarancję i dostałem nowe. Wysłane z mojego SM-G925F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 1 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Troche luźna ta szprycha A bo trochę długa Najlepsze ze takich szprych nie kupisz w bele pierwszym lepszym serwisie. Ciekawe kto mu tak fachowo robił. A co do Twojego mavica, jak to był cross coś tam z oddzielnymi miskami i tuleją wewnątrz to będzie trzeszczeć, taka jego natura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Dokładnie CrossOne. Teraz mam CrossRide'a i jak na razie nie ma tego problemu. Wysłane z mojego SM-G925F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Powitoł Jezusie Nazareński... dlatego co mogę, robię przy rowerze sam. Centrowanie koła przerasta moją cierpliwość, ale na szczęście można się było umówić na konkretny termin i przyglądać się pracy kołodzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Co dwa haki, to nie jeden;) Uchwyt do lampki;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 To ja tak po całości, z tygodnia zapodam:1. Panie, jade se nie, i tak se jade i nagle buum i koło stoi i ja szok i co to sie dzieje sie...paczam se na koło a tu ło : Gwarancja panie, koło tak samo, ja jade i o sie dzieje sie ... 2. Tutaj nie za wiele jest do dodania:3. I sytuacja dośc nie typowa. Widelec 1 1/8" w główce 1.5". Jak można sie domyslić, bieznia dolnego łożyska dosć spora, musiałem ją zbić,bo zmieniłem stery na adaptery.Nie rozpisując sie długo tak wyglądała sterówka po tym jak wreszcie po 30 minutach udawania thora pierścień sie poddał:4. I na koniec Deore model przerobiony na srama ( chcąc nie chcąc ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 I koło bezszprychowe, fjó fjó . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 7 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Bo to elektromagnetyczne jak pociągi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 widać że za dużo budżetu producent przeznaczył na koła magnetyczne, i zabrakło na ładnie wyglądającą przerzutkę "XT" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudeusz09 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Silne te magnesy.... aż przerzutnik wygło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yakuza79 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Abstrahując od psierzutki tak zarzyganego bajka to dawno nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Oj tam przykurzył się trochę w drodze do serwisu, w sumie normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 7 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2016 Wiesz może co się stało z tą obręczą? Jechał bez powietrza czy może użył takiej łyżki do opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Powierzchnia hamująca się wytarła i "wystrzeliła", w ekstremalnym przypadku może być nawet tak: https://masterbikepl.wordpress.com/2016/02/24/kolo-mistrz-plus-urwany-kabel/#jp-carousel-688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Teo, a odklejacz do łożysk Panie, to gdzie on...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Jak sie ktoś was kiedyś zapyta a poco robić serwis widelca to pokażcie mu to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Wow O_o Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Powyżej gdzieś są przegnite golenie na wylot, tu macie wnętrze, rocznik 2006, chyba ani razu nie otwierana. tłumiki sprawne, sprężyna trzymała do samego końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Jak można tak zajechać rebe Jak to ktoś gdzieś kiedyś pisał. Nawet chyba to byłeś Ty , Puklus Nowych widelców się nie serwisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 14 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ja kiedyś taka głupotę palnalem czy nie ale serwisuje się przedewszystkim nowe widelce :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Nie wiem czy ja kiedyś taka głupotę palnalem czy nie ale serwisie się przedewszystkim nowe widelce :-D Ktoś palnął , w każdym razie w sarkazmie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.