kasperek Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 I co pewnie dał to wam do wycentrwania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 25 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Prawie zgadłeś Ostatecznie stanęło na tym ze odmówiliśmy naprawy, nie wiem co z tym truchłem zrobi, póki co wisi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Ten rower wyglada jakby pomiedzy przodem a tylem bylo przesuniecie czasowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 W miarę rozwijającego się rynku ,nie moża zacząć sprowadzać takich jako bezwypadek od pierwszego właściciela.Nikt się jeszcze tym nie zajął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 26 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 W miarę rozwijającego się rynku ,nie moża zacząć sprowadzać takich jako bezwypadek od pierwszego właściciela.Nikt się jeszcze tym nie zajął?Trafiają mi na serwis "odnowione" holendry, co oznacza, że temat nieobcy Ten rower wyglada jakby pomiedzy przodem a tylem bylo przesuniecie czasowe... Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 jakim cudem to się nie wkręciło w szprychy? Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymony Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 jakim cudem to się nie wkręciło w szprychy? Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Takim, że wystaje na zewnątrz. Swoją drogą, śruba zamkowa do wózka, na to bym nie wpadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 31 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Szosą na kanapie A tutaj gxp w shimano, bo czemu nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 31 Maja 2016 Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Tej kanapie to bym się nie dziwił, siodło pasuje do d*.* a nie do mody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Tylko słowny opis bo nie zdążyłem zrobić zdjęcia, a na próbę ostrzeżenia że coś jest nie tak niestety jegomość nie zareagował... Wjeżdżam na Jaworzynę Krynicką i kręcę się na rowerku między knajpkami na szczycie i dostrzegam starszego gościa na dość wypaśnym fullu, patrzę na wideł i widząc podkowę z tyłu myślę "co to za model Manitou..?" a tu Fox, tylko odwrócony... Ciekawe czy to efekt samodzielnego montażu czy jakiś orzeł w jakimś serwisie tak to potraktował... Gość zaczął za chwilę zjeżdżać w stronę schroniska, ciekawe czy nic mu się nie stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Jak przy dropie walnie podkową w ramę to moze sie zorientuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 6 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Było blisko Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Jestem Januszem, podłączyć coś muszę Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Mowiliscie o amorze odwrotnie , wczoraj spotkałem takie coś. U mnie w okolicy jest jeszcze jeden dzieciak , który tak jeździ - tarczę ma z prawej strony. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Kolejny majsterkowicz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 a w tym co takiego niezwykłego? zgubił śrubę I sobie z tym poradził Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 8 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Można sobie z czymś poradzić i poradzić dobrze. Jakby zadbał o jakiś ogranicznik na gwincie, to by było już w miarę. A tak "chciałbym odpowietrzyć bo klamki ciężko chodzą" Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 No prowadzenie linki hamulca w Trawersie wybitne... Swoją drogą do czego ta dziura w mostku? Wygląda na fabryczną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Swoją drogą do czego ta dziura w mostku? Wygląda na fabryczną... Dawano, dawno temu (zanim wymyślono V-brake) w użytku były hamulce cantilever (http://www.encyklopediarowerowa.pl/hamulec-cantilever.html) a amortyzator widywało się w tylko w katalogach i ten patent zdawał świetnie egzamin do prowadzenia linki przedniego hamulca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2016 Mowiliscie o amorze odwrotnie , wczoraj spotkałem takie coś. Żadne odwrotnie. To po prostu manitou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 I zamiast powiedzieć użytkownikowi, że ma coś źle, że to może być niebezpieczne lepiej zrobić zdjęcie i się pośmiać na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Gdyby to było na ulicy czy coś to bym powiedział , ale właściciela nie było a był to dom wielorodzinny , nie znam a podobno i tak już wyrósł. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Dawano, dawno temu (zanim wymyślono V-brake) w użytku były hamulce cantilever Wiem, wiem aż tak młody nie jestem Sądziłem, że były one montowane za pośrednictwem "podkładki" umieszczonej w sterach. Dokładnie tak jak na tym zdjęciu: O mocowaniu w mostku przyznam się, że nie słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hetman Napisano 9 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2016 Różnie, mocowanie na mostku miało taką wadę, że jakakolwiek regulacja wysokości kończyła się ustawianiem hamulców od nowa. A regulacja wysokości była wtedy w modzie, szczególnie jak dzieciaki rosły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.