skjaatel Napisano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Takie ludzie;) Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 18 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Dziś przeszedł kolo i mówi ze mu hamulce nie działają, zmieniał klocki i nie działają ... łapie za klamki, obie 0 oporu. Słysze oba hamulce mlaskają, patrze, olej wszędzie. Mowie ze zaciski ciekną i pojdą do zmiany. Sprawdzam pierwszy, odkręcona kalamitka, hmm no ok ale wymieniam zacisk profilaktycznie bo to tylko kapinkę droższe niż nowe klocki (zacisk 279, klocki 169) ... a ze to 446 to i tak mógł ciec przecież Sprawdzam tył, niby ok, ale mokro więc odkręcam zacisk Przyglądam sie i widzę coś dziwnego. Odchylam klocek a tam: Śmiałem się chyba z półgodziny :laugh: Jak widać tubylcy mają złotą rączkę do robienia czegokolwiek Widziadłem wszystko, hamowanie blachą, hamowanie tłoczkami, ale nikt jeszcze tłoka nie zgubił, o tym nie wiedząc i beztrosko zmieniał klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 klocki 169 Co to za klocki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Norweskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Kwietnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Wybaczcie ze tak troszkę nie płynnie ale nie mam 3 rak Odnośnie sytuacji, to nie 1 raz jak ktoś przychodzi z rowerem, bez końcowego odcinka pancerza i nawet nie wie ze czegoś brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Jakiś czas temu przeglądałem coś o manetce blokady suntour to tam ktoś pisał ze linka musi iść pionowo w dół do blokady i skarżył się ze to ciężko działa Polskie znaki - taptalk. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 28 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Pewien poziom nieogarnięcia... Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2016 Janusz płakał jak zakładał Miałem kiedyś podobne , z tym że założone prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Fan gotyku puścił pancerze;) Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Wydaje mi się, czy widelec jest wygięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Też mam takie wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 widelec jest na 100 % wygiety trzeba odwrócić kierownicę i odwrotnie uderzyć w ścianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Fan gotyku puścił pancerze;) Jeszcze jak byś mniej kawy pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 10 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Mój tegoroczny mistrz. Naprawa wyginajacej się sztycy Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 10 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Hmm napęd jak by głośno pracował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 @@skjaatel, ciekawe jaka waga jeźdzca, że krótką, stalową sztycę tak wygiął @@Puklus, Ciekawe ile trzeba jeździć na czymś takim, by coś takiego zrobić... O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 11 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Stalową łatwiej wygiąć Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 11 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 No trzeba by zapytać panów od skaan kontrol Te chłopaki zacierają najwytrzymalszy sprzęt w 2 tygodnie. Ja nie wiem co oni robią z tymi rowerami, rzucają nimi za uchodźcami czy co ... Możecie mi wierzyć na słowo, że w ich rowerach, a sa to rowery służbowe, można spotkać rzeczy co sie fizjologom nie śniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasperek Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Po prostu świetnie się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 18 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Fabrycznie nowy wheeler reactor 600 i porządnie zamontowane stery zintegrowane Wysłane z mojego XT1032 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 19 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 A długość łańcucha dobieram tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 19 Maja 2016 Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Kto to tak spartolił? Przecież na oko widać, że łańcuch zbyt krótki, dołożyć trzeba jeszcze jakieś 3 ogniwa... ech, amatorszczyczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Takie ludzie;) Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Wózek pewnego niemal topowego sprzętu jak by ciężko pracował. To co widać to dopiero pierwsze tłoczenie ... po 4 mi sie znudziło grzebać i ją poskładałem. A tu pozostaje pytanie : JAK ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Bo jak parkować auto w garażu, to koniecznie z rowerem na dachu. Jak widać skasowane koła, rama, widelec i może coś jeszcze. Generalnie szrot. Koszt naprawy tutaj to ok 6000 nok, o ile by dostał frameseta, a nie dostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.