skjaatel Napisano 8 Lipca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Zaczynamy odliczanie do wadliwego rsa:D Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Phoe polecam fajną lekturę Mateusza Grzesiaka "Psychologia hejtu". Same crossy i to z roku 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Najechaliście na kolegę "Phoe" co najmniej jakby oczerniał Giant'a i Suntoura robiąc na forum jakąś aferę, tymczasem zapytał czy to nie jeden z wadliwych egzemplarzy... Błazenada. Jak dla mnie to powinny posypać się nagrody za takie teksty jak powyżej. Bardzo ładnie to także świadczy o reprezentantach Giant'a, trzymajcie tak dalej W stopce macie jasne odniesienie że jesteście sprzedawcami tej marki, a wpisy jak powyżej raczej dobrze na PR firmy nie wpływają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Skom25 cofnij się proszę do innych wpisów Phoe gdzie ujawnia się jego "alergia", przeczytaj ten wątek i myślę, że wszystko będzie jasne.Za dużo offtopu więc czyszcze temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waza Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 @@MarcinGoluch, kolega @@phoe, zadał proste pytanie i otrzymał od sprzedawcy Gianta informację że jest z######. wpartą Twoją wnikliwą analizą polecam fajną lekturę Mateusza Grzesiaka "Psychologia hejtu". Zadaj sobie, proszę, pytanie kto tu jest hejterem(ami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 8 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Nigdy niczego nie hejtowałem, tylko wyrażałem SWOJĄ opinie o tym co kupiłem - mam do tego pełne prawo.A że was boli, że to akurat jest marka na której zarabiacie, to macie pecha.Co najwyżej po dzisiejszym "ataku", pozwoliłem sobie ustawić fajną sygnaturkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 9 Lipca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Lipca 2017 Skom, Waza, Phoe - idźcie sobie robić syf gdzie indziej! Phoe - jesteś znany na forum z robienia syfu w każdym temacie traktującym o Giancie. Nie obchodzi mnie jak bardzo łzawa jest Twoja historia, ale jeśli to zachowanie nadal będzie się powtarzało to pójdziesz płakać na inne forum!Waza - wrzuciłem Cię do jednego worka - nic do Ciebie nie mam, ale wyskakujesz jak Filip z konopi nie znając historii;Skjaatel - rozumiem wkurzenie ale daj na luz - z tym zawodnikiem nie wygrasz w ten sposób. To samo dotyczy kolegi MarcinGoluch. Nie odpowiadajcie na zaczepki - zostawcie syfiarzy ekipie porządkowej.P.S. dla jasności - nie jestem zakamuflowaną opcją Gianta ani Suntoura. Nie płacą mi za ochronę ani nic z tych rzeczy. Koniec offtopu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Z własnego, prywatnego serwisu w moim pokoiku: śmierć techniczna SF13-XCM-DS-HLO-29-100, 24kkm przebiegu, w tym dwie zimy. Służył dzielnie, niejeden Beskidzki szlak widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Przypomina troche widełki z których zdejmuję przyjaraną kiełbasę z ogniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 6 Września 2017 Udostępnij Napisano 6 Września 2017 Mmm, fajny kolor, taki czekoladowy Pewnie zapach też niepowtarzalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 13 Września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Można i tak Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 26 Czerwca 2018 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Rowerek dziecięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2018 Cóż, to nie miało prawa działać, rzekomo naprawiał "somsiad co zna się na rowerach" [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Września 2018 Udostępnij Napisano 16 Września 2018 Piasta na 36 szprych a obręcz na 32 szprychy. Co? nie da się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 23 Września 2018 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Aż mi się przypomniały "stare" czasy i przesiadki z 36 szprych na przyszłościowe 32 Generalnie patent działa, czasami trzeba pobawić się długością szprych. Obecnie kompletnie nieopłacalny, ale kiedyś za połowę wypłaty kupiłem M751 i to ze zniżką pracowniczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.