Mod Team Puklus Napisano 28 Kwietnia 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Szimano kłaliti ... Zacisk po ... ciężko wyczuć ale kilku miesiącach. Wybaczcie ze ostrość nie padła na zacisk ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 8 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 To jest pełne wykorzystanie sprzętu To jest pełne wykorzystanie sprzętu Wysłane z mojego Lenovo TAB S8-50L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piechu03 Napisano 8 Maja 2017 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 W czasach gdy jeszcze wolałem oddać swój rower specjalistom niż naprawiać samemu oddałem swój rower do najbliższego serwisu by wymienili dętkę. Teraz zrobię to z zamkniętymi oczami wtedy była to dla mnie czarna magia. Dętkę owszem wymienili ale na taką z wentylem schrader, obręcze były pod presta. Jak to zrobili? Nie pytając nikogo rozwiercili obręcz. Zorientowałem się dopiero później. Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeKa86 Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Też tak robiłem. Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Też tak robiłeś u siebie czy też tak robiłeś klientowi bez jego wiedzy? Bo to dość zasadnicza różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeKa86 Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Ofc że u siebie. Napisałem, bo nie widzę w tym nic nadzwyczajnego Wysłane z mojego XT1572 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Ale jest różnica jeżeli zrobisz tak u siebie, bo tak chcesz. A co innego, kiedy zniszczą klientowi obręcz, bo na siłę chcą wcisnąć AV w miejsce Presty i wiercą w obręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Zmniejszyli Ci masę obręczy za friko i jeszcze narzekasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 13 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 za friko i jeszcze narzekasz? No bo bicia dostała i teraz ma harlem shake jak cegła w pralce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Nowe technologie w rowerach klasy budżetowej. Wysłane z mojego Redmi 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lynx79 Napisano 15 Maja 2017 Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 A to nie przypadkiem firma robiąca rowery dla Mediaexpert? Gdzieś o tym było niedawno na forum. Pewnie też trzaskają osprzęt. Zwinne chińskiw łapki wszystko robią z "karbonu". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 15 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Tak to był jakiś marketowiec. Ja tego nie przyjąłem do serwisu, ale zajechałem po pracy do zaprzyjaźnionej konkurencji i jak się okazuje - zlitowali się. Rower kupiony za 499 zł w Tesco, po ok 200 km do serwisu nadawało się dosłownie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 16 Maja 2017 Udostępnij Napisano 16 Maja 2017 Oj tam nikt przecież nie mógł przewidzieć, że ktoś będzie na tym robił tak gargantuiczne dystanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 18 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Kombo wyeksploatowanych elementów na jednym rowerze. Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Panie, jadę na najcięższym biegu, bo wtedy się najszybciej jedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Stawiam raczej na "ciężko jedzie, ale nie dotykam tych dziwnych dźwigienek żeby nic nie zepsuć". I przypomina mi się tekst z dzieciństwa, gdy większość miała składaki wigry a nieliczni jakiegoś waganta z nieindeksowaną przerzutką: - Dasz się przejechać? - No dobra, tylko nie przestawiaj przerzutki, bo mam dobrze ustawioną ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Wyeksploatowanych? Tak, potem zmieniłem napęd na singlespeed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Było jechać od dołu po kolei. Odejmowałbyś po parę ogniw co jakiś czas i zrobił ze 100 tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Maja 2017 Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 O ile dobrze pamiętam to tak właśnie było, wrzuciłem łańcuch na wyższą zębatką a po kolejnym roku okazało się że przełożenia na "niezjedzonych" są nie takie jak trzeba więc założyłem jedną (już na bębenek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Nie z serwisu a Carrefoura - mistrzowskie prowadzenie pancerza hamulcowego Topowy model z oferty sklepu, jakiś Arkus za 999zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Nie ma co się dziwić.Kiedyś widziałem jak takie rowery składają.Przyszedł facet z narzędziami w koszyku,wysypał rower z kartonu,usiadł po turecku i zabrał się do skręcania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 A jak jeszcze dostanie z łachą umowę zlecenie to już mu wszystko jedno jak to poskręca, byleby się trzymało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Maja 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Centrowanie koła ?? Nie, nie słyszałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Lewy pedał w prawej korbie. Wezmę bez montażu, bo zdziercy 5zł żądają Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Może i to męczące ale shimano po raz kolejny Widzimy tutaj zacisk 4050, wyjęty prosto z pudełka. Wyjęty z pudełka i zalany nowym olejem. Działa, działa i po kilku naciśnięć klamki tłoku niemal się nie cofają, skok klamki jak widać symboliczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.