Mod Team Puklus Napisano 15 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Jak myślicie ze kupno alu obręczy pozbawi was problemu korozji to sie srodze zawiedziecie A obręcz to szanowany DT Skisł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 u serious O_o Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Co to jest pod tym zaciskiem bo slabo widze, zabi skrzek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Nie wiem, bałem się dotknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Tak jakby zgniło a ktoś próbował to ratować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Powierzchnia hamująca się wytarła i "wystrzeliła", w ekstremalnym przypadku może być nawet tak: https://masterbikepl.wordpress.com/2016/02/24/kolo-mistrz-plus-urwany-kabel/#jp-carousel-688 co się zdarza, trzeba boczki kontrolować, ja mam ze trzy fele w garażu które zaliczyły lifting i się rozpękły..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DrOetker Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Strzeżonego Pan Bóg strzeże : ) Jakość słaba, ale widać o co chodzi. Pan zrobił to "w razie czego, dla pewności żeby luzów nie złapało" : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Przy jakiś tanich rowerach szarego Kowalskiego takie zdjęcia wywoływały u mnie uśmiech, ale jak ktoś robi takie cuda z korbą Deore która tania nie jest to, już tylko można pokiwać głową z politowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 22 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Korby nie uszkodził, a ramienia na pewno nie zgubi a ze kila gram więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Strzeżonego Pan Bóg strzeże : ) Jakość słaba, ale widać o co chodzi. Pan zrobił to "w razie czego, dla pewności żeby luzów nie złapało" : ) tak jest kiedy się rowerzysta z ukrainy przesiada na coś współczesnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Błotnik full suspension;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 27 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Łeeee jedno zawias... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 ciiiii, ja w starym rowerze też tak mam działa? działa Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Ja byłem bardziej pro,ja linki zaciskalem zaciskami elektrycznymi :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 A byles tak pro, zeby zwiazac linke na wezel i zwinac przezroczysta tasma samoprzylepna? Jak kokon jakiegos mechapajaka...Pod sklepem na wiosce takie cudo u mnie stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Sierpnia 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Myślę żem nie godzien takich rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Każdy ma swoje patenty w składaniu roweru, zawsze odkrywamy, że czegoś brakuje lub coś możemy złożyć lepiej, poza tym "Polska krajem zamienników" jak to kiedyś powiedział znajomy mechanik samochodowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AkadaemiaStolarstwa Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 A byles tak pro, zeby zwiazac linke na wezel i zwinac przezroczysta tasma samoprzylepna? Jak kokon jakiegos mechapajaka...Pod sklepem na wiosce takie cudo u mnie stalo. A skąd jesteś bo może to mój rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Jak zakrecisz z Olsztyna w okolice Medralowej-Jalowca =Beskidy, to jest to mozliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artfal Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Może nie jest to zdjęcie z serwisu ale warto zobaczyć. Zdjęcie zrobiłem w sobotę na Verva Street Racing, jak widać rowerzyści też ogarniają dobre projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 19 Września 2016 Udostępnij Napisano 19 Września 2016 No nieźle nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Jest taki temat z druciarstwem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 25 Października 2016 Udostępnij Napisano 25 Października 2016 Dobrym projektem bym tego nie nazwał. Powiedz mi czym On tam hamuje? Z przodu chiński zacisk , z tyłu v-ka. Ja chiński hamulec niefajnie wspominam już przy prędkościach rowerowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.