skjaatel Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Zapraszam serwisantów do wrzucania zdjęć rowerów, które miały w sobie to "coś", co poprawiło humor Prosiłbym o niepowielanie fotek z tematu o absurdach. Pozdrowienia i pierwsze foty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Ciężki przypadek suportu: Sztywne mocowanie przerzutki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 5 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Bardzo mnie zastanawia co autor przeróbki tego fulla miał na myśli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon166 Napisano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2015 Zastanawia mnie co to jest. Pierwszy post druga fota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Obcięty komin ramy ( najprawdopodobniej po pęknięciu). Brakuje tam wycięcia, które umożliwia po dokręceniu / zamknięciu obejmy zablokowanie sztycy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diakon166 Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 No tak. Cos mi nie pasowało. Ciekawa sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Nope, fabrycznie nowy GT bez wyciętego otworu na zacisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Skajtel w jakim Ty kurde serwisie pracujesz, że przyjmujesz takie kwiatki ? Toż to zakład kowalski . Szanujmy się! Nom chyba, że przyjmowałeś rowerki tylko do zdjęcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 No to CZAD Na foto mam wrażenie postrzępionej i niedomalowanej krawędzi myślałem że cięte ... Dodatkowo i wysokość wystającej części rury jakaś taka mała. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 7 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 Bieda w serwisach w tym sezonie. A Gianty jakoś mało się psują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 Wprowadźcie do oferty rowery Kross, klienci będą walić do serwisu drzwiami i oknami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 @@rambolbambol, Jakies przerzutki wadliwe czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Nope, fabrycznie nowy GT bez wyciętego otworu na zacisk. o tempora ! o mores ! cóż za upadek etosu kultowych marek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 11 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Miałem krótki epizod z GT w tym roku i w żadnej marce nie widziałem tylu baboli co w nich. Kasety sunrun, korby suntour, powalone linie łańcucha, krzywe tarcze hamulca, krzywe korby itd. Po prostu szajs w horrendalnej cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djzatorze Napisano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 W sumie złożyłem kilkanaście Scottów w życiu i tylko 2 miały drobne defekty - niesplanowane mocowanie hamulca (do skorygowania pilnikiem). Ale ten GT to chyba musiał spaść na chwilę z linii montażowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 A czy Wam udało się kiedyś ukręcić piastę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Jakim cudem? <Mechanizm różnicowy? Pozdro dla kumatych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Skręciła się tak przy odkręcaniu wolnobiegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mocno siedział skubany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mocno jak mocno, z czego ta piasta zrobiona? Mi się raz zdarzyło połamać szprychę jak chciałem wymienić inną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 2 Września 2015 Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Widziałem kiedyś piastę, która ten "środek" miała z tworzywa... ale nie mam pojęcia, czy to była całość, czy tylko powlekane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Potwierdzam, ta u mnie też miała plastikowy korpus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Takie tam druciarskie światełko;) Bo według internetów sztyca ma sięgać poniżej zacisku... Tak klient wyczytał i stwierdził, że próbuję kasę wyciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BikerLight Napisano 5 Września 2015 Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Włącznik z bateryjką rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.