Cona78 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 www.cycling-monton.com Bardzo ładne (na zdjęciach) chińskie podróbki. Czy ktoś coś tam kupował? Jaka jakość? Jak wkładka po dłuższym użytkowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza121 Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Jaka jakość? jak chińskich podróbek Szału nie ma - jakiejś szczególnej tragedii i dramatu też nie - wygląd wypada najlepiej, gorzej z jakością wkładki i skuteczności odprowadzania potu - jest gdzieś post na forum o chińskich podróbkach z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Kupowałem "polskie" ciuchy w lokosport i vikasport. Czy z nimi można te chińskie porównać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cona78 Napisano 15 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 www.rowerowestroje.pl a ten twierdzi że nie sprowadza z Chin tylko z USA :-) Mam po jednym komplecie z lokosport i vikasport i jak na razie wszystko jest ok. Z Lokosport co prawda trochę farby z koszulki zostało na plecaku po pierwszej jeździe ale się sprało :-). Te z www.rowerowestroje.pl będą lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawry Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 www.cycling-monton.com Bardzo ładne (na zdjęciach) chińskie podróbki nie mogę wbić na tę stronę, ale spójrzałem na www.montonsports.com i nasuwa się pytanie czy to są chińskie podróbki, czy normalna firma, tyle że chińska? ...swoją drogą piszą, że produkowali dla znanych marek i od nich mają technologie co do sklepu rowerowestroje http://www.rowerowestroje.pl/profesjonalny-damski-komplet-rowerowy-nuckily-2015-flowers-p-2622.html http://www.aliexpress.com/item/2014-NUCKILY-women-s-summer-short-sleeve-cycling-jersey-mountain-bike-riding-cycling-shorts-ciclismo-suits/32241360407.html 43$ to jakieś 160 zł, a nie 309 zł ...aczkolwiek nadal pozostaje kwestia jakości aha ... żeby było weselej, spójrzcie na producenta strojów oferowanych przez rowerowestroje i link który podałem na początku wściekły po ostatnim zakupie koszulki polskiej firmy, która okazała się totalnym nieporozumieniem, zacząłem przeglądać, trochę w ramach walki z nudą, co mają chińczycy na aliexpress, z tym że interesowały mnie nie żadne podróbki, ale oryginalne chińskie produkty stąd moje pytanie, czy ktoś miał do czynienia z firmami: Monton, Nuckily, Paladin, Cyclingbox, Xintown, Cheji ...na razie tyle znalazłem, co wyglądają na chińskie:), może ktoś zna inne (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.