Skocz do zawartości

[sklep][odzież] www.cycling-monton.com

Cona78

Rekomendowane odpowiedzi

Jaka jakość?

jak chińskich podróbek :teehee: Szału nie ma - jakiejś szczególnej tragedii i dramatu też nie - wygląd wypada najlepiej, gorzej z jakością wkładki i skuteczności odprowadzania potu - jest gdzieś post na forum o chińskich podróbkach z tego co pamiętam.

www.rowerowestroje.pl

a ten twierdzi że nie sprowadza z Chin tylko z USA :-)

Mam po jednym komplecie z lokosport i vikasport i jak na razie wszystko jest ok. Z Lokosport co prawda trochę farby z koszulki zostało na plecaku po pierwszej jeździe ale się sprało :-).

Te z www.rowerowestroje.pl będą lepsze?

www.cycling-monton.com   Bardzo ładne (na zdjęciach) chińskie podróbki

nie mogę wbić na tę stronę, ale spójrzałem na www.montonsports.com i nasuwa się pytanie czy to są chińskie podróbki, czy normalna firma, tyle że chińska? ...swoją drogą piszą, że produkowali dla znanych marek i od nich mają technologie :)

co do sklepu rowerowestroje :laugh:

http://www.rowerowestroje.pl/profesjonalny-damski-komplet-rowerowy-nuckily-2015-flowers-p-2622.html

http://www.aliexpress.com/item/2014-NUCKILY-women-s-summer-short-sleeve-cycling-jersey-mountain-bike-riding-cycling-shorts-ciclismo-suits/32241360407.html

43$ to jakieś 160 zł, a nie 309 zł ...aczkolwiek nadal pozostaje kwestia jakości

aha ... żeby było weselej, spójrzcie na producenta strojów oferowanych przez rowerowestroje i link który podałem na początku

wściekły po ostatnim zakupie koszulki polskiej firmy, która okazała się totalnym nieporozumieniem, zacząłem przeglądać, trochę w ramach walki z nudą, co mają chińczycy na aliexpress, z tym że interesowały mnie nie żadne podróbki, ale oryginalne chińskie produkty

stąd moje pytanie, czy ktoś miał do czynienia z firmami: Monton, Nuckily, Paladin, Cyclingbox, Xintown, Cheji ...na razie tyle znalazłem, co wyglądają na chińskie:), może ktoś zna inne (?)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...