Skocz do zawartości

[Trasy] Co jest ciekawego w okolicach Gorlic?

andrut61

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć

W najbliższej przyszłości jedziemy z rowerami w okolice Gorlic, jest tam sporo górek, i będziemy je sobie systematycznie odkrywać, ale może gdzieś w tamtej okolicy jest jakiś genialny, trudny, szczególny, ogólnie wart odwiedzenia szczyt? Szukałem czegoś po internetach, ale nic mi się w oczy nie rzuciło.... 

Może ktoś z Was ogarnia tamte rejony i coś podpowie?

Napisano

Cześć

W najbliższej przyszłości jedziemy z rowerami w okolice Gorlic, jest tam sporo górek, i będziemy je sobie systematycznie odkrywać, ale może gdzieś w tamtej okolicy jest jakiś genialny, trudny, szczególny, ogólnie wart odwiedzenia szczyt? Szukałem czegoś po internetach, ale nic mi się w oczy nie rzuciło.... 

Może ktoś z Was ogarnia tamte rejony i coś podpowie?

W okolicach są same ciekawe trasy.;-) Warto przejechać obie Magury (Małastowską i Wątkowską). Na Małastowskiej jest np schronisko, gdzie można coś zjeść po drodze. Z Magury Wątkowskiej można z kolei zjechać w kierunku Folusza i zobaczyć wodospad (pod warunkiem, że akurat nie wyschnie;-)) i diabli kamień, a potem...z powrotem wspiąć się na Magurę i kontynuować podróż.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...