Skocz do zawartości
  • 0

Jaki rower kupić Kellys 50 spider czy merida Bnine 40D

Gość Kondar

Pytanie

Gość Kondar
Napisano

Witam,

Mam 14 lat na rowerach jakiś super się nie znam. Jeżdżę raczej po drogach nieutwardzonych, czasami większych piaskach. Po asfalcie rzadko. Bylem w kilku sklepach i zastanawiam się nad Kellys 50 spider i Merida BNINE 40D. Mam wzrost 180 cm, jeszcze rosne wiec rama 21" myślę będzie dobra. Zwracam się z prośbą o pytanie który z wyżej wymienionych rowerów lepszy, ich wady, zalety, a może powinienem zastanowić się nad innym modelem. Jeśli chodzi o cenę max 2500 zł.

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moim zdaniem lepsza opcja to Kellys 50 spider z racji osprzętu oraz soldiności,jakości. Do Meridy mam akurat mieszane uczucia,moze dlatego,że sam kilka razy się zawiodłem. Patrzyłes też na Krossa czy inne marki nie wchodzą w grę?

Napisano

Witaj , sam kupiłem niedawno Kellys Viper 50 i powiem Tobie jest dobry a nawet i bardzo , wysoki rower , hamulce mocne a do tego zaletwie (jak dla mnie) 15kg z łatwością wrzuca się go na ramię i idzie schodami. Jeśli masz więcej pytań na temat tego roweru pytaj. Ogólnie polecam Kellys .

Jk

Napisano

Trudno się z tym nie zgodzić,co do Meridy to mam wrażenie że płacisz za markę,natomiast jakość spada na dalszy plan. W przypadku Kellys jest inaczej,zreszta poczytaj opinie o Spider czy Viper i będziesz wiedział zdecydowanie więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...