Skocz do zawartości

[Licznik] szukam licznika, 3-4 linie, odległość i zegar widoczny na raz

szaler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej.

Dość długo i niestety nieskuteczne szukam licznika.

Chciał bym, żeby miał przynajmniej 3 linie. Prędkość +odległość +zegar.

Sporo niby tego na rynku ale z tego co zauważyłem w żadnym nie można ustawić tak, żeby na raz było widać zegar i przejechane km. Albo jego albo drugie.

Czy naprawdę jestem jedyną osobą, która lubi wiedzieć ile pokonała km i przy okazji która jest godzina bez zbędnego klikania?

Przedział cenowy +-200, najlepiej bezprzewodowy.

Fajnie jak będzie miał termometr ale w sumie najważniejsze to prędkość, zegar i odległość.

Dzięki i pozdrawiam.

Napisano

Proszę :)

http://centerdi.pl/product-pol-81-AG183-28-FUNKCJI-LICZNIK-ROWEROWY-DO-ROWERU-HQ-XXL.html

Może nie w trzech liniach, ale wyświetla jednocześnie te dane na ekranie :)

Dzięki ale trochę za duży;)

Wyszukane na szybko, bez znajomości rynku: Licznik rowerowy bezprzewodowy KLS TRACK 30 (różne kolory) - salon-rowerowy.pl Licznik rowerowy bezprzewodowy CICLOSPORT CM 4.21 HR + pulsometr - salon-rowerowy.pl Licznik rowerowy bezprzewodowy CICLOSPORT CM 4.21 - salon-rowerowy.pl

Niestety żaden z nich nie wyświetla na raz zegara i km. Jest albo jedno albo drugie.

Ale za to wczoraj chyba mi się udało:)

VOD M5 jak nie korzysta się z HR i CAD to na 1 linii jest zegar + temp, 2 - prędkość, 3 - odległość itp :D

Napisano

Polece Ciclosport 2.2 bo uzywam go od dwoch lat i nie straszne mu deszcz czy snieg. Spelnia Twoje wymagania i kosztuje sporo ponizej zalozonego budzetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...