adam00 Napisano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Problem jest następujący, Kiedy muszę mocniej depnąc np pod górkę na lewy pedał to słychać co obrót lekki trzask/skrzypienie, próbowałem sam zabrac się za diagnostykę, ale nie mam odpowiednich narzędzi więc odkręciłem tylko tą srubę przy korbie, przeczyściłem ją i przesmarowałem na nowo, środek przedmuchałem. I potem podczas dokręcania z powrotem do oporu wystąpił podobny odgłos jak przy mocnym nacisku.. Luzów nie zaobserwowałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1987cinek Napisano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Przyczyn może być wiele. Sam ostatnio walczyłem tydzień z podobnym problemem. Sprawdź, łożyska w pedałach, suport... to może być też wina nie dokręconej śrubki np. jak tylnej przerzutki etc, lub sama korba, blaty. Trzeba szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.