ravy Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 Hej, po dłuższej przejażdzce, po której najbardziej bolały mnie dłonie, stwierdziłem, że najwyższy czas kupić sobie rogi do roweru. W serwisie / sklepie, w którym kupiłem rower w ubiegłym roku powiedziano mi, że do domyślnych gripów (które notabene całkiem mi pasują) rogów się zamontować nie da i muszę kupić nowe gripy. Zaproponowano mi esigrips, że podobnież są świetne - i do tego jakieś rogi. Czy to rzeczywiście są dobre chwyty? Coś słyszałem, że dobrze jak chwyt nie jest okrągły tylko wspiera nieco nadgarstki, no i powinien być wygodny - co polecacie? Czy rogi między sobą się jakoś znacząco różnią? Dzięki za pomoc!
HarveyDent Napisano 11 Czerwca 2015 Napisano 11 Czerwca 2015 ESI to czołówka jeśli chodzi o gripy. Przesiadłem się z jakiś niby ergonomicznych na Chunky Extra. Warte każdej złotówki
Mod Team Odi Napisano 13 Czerwca 2015 Mod Team Napisano 13 Czerwca 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.